Oversigt over plejeboliger

Oversigt over plejeboliger i Sorø kommune

Sorø by

Egecentret er beliggende centralt i Sorø by.

Du vil opleve, at vi vægter tryghed og nærhed for dig højt. Vi er et mindre sted, hvor bygninger og udeområder indbyder til socialt samvær og hygge.

På Egecentret har vi både almindelige plejehjemspladser og midlertidige pladser.

Hvis du har brug for flere informationer om Egecentret, f.eks. kontaktinformationer eller antal boliger, kan du finde dem på:

Læs mere om Egecentret på portalen Plejehjemsoversigten

Holbergcentret er beliggende midt i Sorø By, tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, så dine pårørende har let ved at komme og besøge dig.

Trods den centrale beliggenhed ligger plejecentret samtidig ved naturskønne områder og har både skoven, Sorø Akademi og Sorø Sø ganske tæt på.

Rosenhuset, der er en del af Holbergcentret, er et specialtilbud til dig, der har en demensdiagnose.

Hvis du har brug for flere informationer om Holbercentret og Rosenhuset, f.eks. kontaktinformationer eller antal boliger, kan du finde dem på:

Læs mere om Holbergcentret på portalen Plejehjemsoversigten

Venneforeningen Holbergcentrets Venner

Venneforeningen Holbergcentrets Venner har til formål at være en støtte for beboere, personale og ledelse på Holbergcentret og i Rosenhuset, at medvirke til, at beboerne har et rart miljø, samt at der er et godt samarbejdsklima.

Læs mere om Venneforeningen - Holbergcentrets Venner

Røde Kors Hjemmet ligger i et villakvarter tæt på Pedersborg Sø i rolige og grønne omgivelser.

På Røde Kors hjemmet er det vores mål at skabe Det Gode Liv. Det gør vi ved at sætte dig i centrum og tage udgangspunkt i dine individuelle behov.

Hvis du har brug for flere informationer om Røde Kors Hjemmet, f.eks. kontaktinformationer eller antal boliger, kan du finde dem på:

Læs mere om Røde Kors Hjemmet på portalen Plejehjemsoversigten

Plejehjemmet Magdalene Marie er et friplejehjem, der er beliggende på Frederiksberg i Sorø. Det er et moderne og bæredygtigt plejehjem med hyggelige gårdhaver.

Mariehjemmene er en stærkt værdibaseret organisation, som arbejder for at mennesker kan forfølge deres drømme – fordi alle fortjener et godt liv. Magdalene Marie er et privat plejehjem, som bygger på de samme værdier, som de øvrige plejehjem under Mariehjemmene.

Hvis du har brug for flere informationer om Magdalene Marie, f.eks. kontaktinformationer eller antal boliger, kan du finde dem på:

Plejehjemmet Magdalene Marie

Selvom det er et friplejehjem skal du godkendes til en plejebolig i den kommune, hvor du bor, for at du kan komme på venteliste til Magdalene Mariehjemmet.

Lynge

Kommunalbestyrelsen besluttede på møde onsdag den 13. december 2023, at Lynge plejecenter skal nedlægges. Det betyder, at det fra 1.  januar 2024 ikke længere er muligt at blive skrevet på venteliste til en plejebolig på Lynge plejecenter. 

De beboere, der bor på Lynge plejecenter har indgået en lejekontrakt med Sorø Kommune, og kan derfor blive boende i deres bolig så længe de ønsker det.

 

Lynge Plejeboliger er et specialtilbud til dig, der har en demensdiagnose.

Vi vægter tryghed og nærhed for dig højt. Vores beliggenhed ud til åbne marker i byen Lynge er ideel, da det er med til at skabe ro.

Vi er et mindre sted, hvor bygninger og udeområder indbyder til socialt samvær og giver rummelighed.

På plejedecentret er der også aflastningspladser og et dagtilbud for borgere med demens.

Hvis du har brug for flere informationer om Lynge Plejeboliger, f.eks. kontaktinformationer eller antal boliger, kan du finde dem på:

Læs mere om Lynge Plejeboliger på portalen Plejehjemsoversigten

Slaglille

Kommunalbestyrelsen besluttede på møde onsdag den 13. december 2023, at Slaglille plejecenter skal nedlægges. Det betyder, at det fra 1. januar 2024 ikke længere er muligt at blive skrevet på venteliste til en plejebolig på Slaglille plejecenter. 

De beboere, der bor på Slaglille plejecenter har indgået en lejekontrakt med Sorø Kommune, og kan derfor blive boende i deres bolig så længe de ønsker det.

 

 

Slaglille Plejeboliger ligger i landlige omgivelser med udsyn til åbne marker. Der er 5 km til Sorø centrum og busstoppested lige ved døren, så det er nemt for dine pårørende at komme på besøg, også selvom de ikke har egen bil.

Vi prioriterer tryghed og socialt samvær højt og nyder at kunne se årstiderne fra vores overdækkede terrasse, der har udsigt ud over markerne.

Hvis du har brug for flere informationer om Slaglille Plejeboliger, f.eks. kontaktinformationer eller antal boliger, kan du finde dem på:

Læs mere om Slaglille plejeboliger på portalen Plejehjemsoversigten

Dianalund

Plejecentret er centralt beliggende i Dianalund nær ved indkøbsmuligheder.

Plejecenteret har to afdelinger: Mølleparken, som er et alment plejecenter, og Blomstergården, der er et specialtilbud til borgere med demens. Begge har dejlige gårdhaver, der indbyder til socialt samvær.

Mølleparken/Blomstergården er et idrætscertificeret plejecenter. Det indebærer, at der dagligt er aktiviteter af forskellig art.

Hvis du har brug for flere informationer om Mølleparken og Blomstergården, f.eks. kontaktinformationer eller antal boliger, kan du finde dem på:

Læs mere om Mølleparken/Blomstergården på portalen Plejehjemsoversigten