Temamøde om whistleblowerordning

Har jeres virksomhed fået etableret den lovpligtige whistleblowerordning? Sorø Erhverv og Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer til temamøde med rådgivervirksomheden Cpoint om den whistleblowerordning, som træder i kraft i december 2023.

Ved du, at Whistleblowerloven stiller krav om, at der skal etableres whistleblowerordninger på alle private og offentlige arbejdspladser med 50-249 ansatte?

Whistleblowerloven trådte i kraft den 17. december 2021, dog således at forpligtelsen til at etablere whistleblowerordninger for arbejdspladser i den private sektor med mellem 50 og 249 ansatte først indtræder den 17. december 2023. Hvis man ikke lever op til reglerne herefter, kan man risikere bøder.

Du kan læse mere om Whistleblowerordningen her

I samarbejde med Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer vi til temamøde om ordningen.

Dato: Tirsdag den 31. oktober 2023

Tid: 8.00-10.00

Sted: Kalundborgegnens Erhvervsråd, Bredgade 44,1, 4400 Kalundborg

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Tilmeldingsfrist: Mandag den 23. oktober 2023

Tilmeld dig arrangementet her

Om fotos og deling af deltagerliste

Vi gør opmærksom på, at der til arrangementet vil blive taget fotos. Udvalgte billeder fra arrangementet kan blive offentliggjort, bl.a. på vores hjemmeside eller sociale medier. Ønsker du et offentliggjort billede, hvor du er på, fjernet, så skriv til erhverv@soroe.dk, og billedet vil blive fjernet i det omfang, det er muligt.

Ved tilmelding accepterer du samtidig, at vi må dele dit navn og virksomhedsnavn på en deltagerliste, som vil blive udsendt forud for arrangementet.