Erhvervsnetværk

Sorø Erhverv faciliterer en række erhvervsfaglige netværk, som er åbne for alle kommunens virksomheder og gratis at deltage i.

Netværk for soloselvstændige

For virksomheder med op til to ansatte. Netværket er delt op i tre grupper med 10-12 i hver. Grupperne er ikke opdelt efter brancher og fag og mødes typisk én gang i måneden fra morgenstunden fra 8.15-10.00. Der er pt. venteliste, men kontakt os gerne for at høre mere. Se kontaktinfo længere nede.

Industrinetværk

Har pt. deltagelse af 10 virksomheder, som arbejder inden for industrien. Netværket mødes ca. 6 gange årligt. 

Oplevelsesøkonomisk netværk

Dækker alt inden for oplevelsesøkonomi og turisme. Ca. 25 virksomheder er med i netværket, som mødes ca. 6 gange årligt.

Elev- og lærlingenetværket

Afholder sociale arrangementer for elever og lærlinge i Sorø Kommune. Netværket har en arbejdsgruppe bestående af lokale virksomhedsejere og -ledere, der planlægger og afholder arrangementerne, som er for alle elever og lærlinge i kommunen. Man forpligter sig som virksomhed altså ikke til noget, men kan tilmelde sine elever eller lærlinge fra gang til gang. Det er muligt at komme med i arbejdsgruppen. 

Du kan læse mere om lærlingenetværket her

Det er, som alt andet hos Sorø Erhverv, gratis at deltage i vores netværk. Hvis du vil vide mere om de enkelte netværk, så kontakt os gerne på erhverv@soroe.dk.

Laila B Carlsen
Laila B. Carlsen
Erhvervschef
Nicklas Pandell
Niklas Pandell
Erhvervskonsulent
Ditte Pi Christensen
Ditte Pi Christensen
Erhvervskonsulent