Bliv frivillig

Som frivillig kan du gøre en forskel for ældre borgere, der har brug for lidt støtte til at deltage i sociale aktiviteter og blive en del af nogle fællesskaber.

Jobs som frivillig

Det Rigtige Match! er et samarbejde mellem frivillige og hjemmeplejen i Sorø Kommune. Vi ønsker at skabe meningsfulde aktiviteter og understøtte sociale fællesskaber til glæde for både de ældre borgere og de frivillige. Hjemmeplejen har kontakt til de borgere, der savner nogen at være sammen med og de frivillige tilbyder socialt samvær og spændende aktiviteter. 

Find aktiviteter og jobs på hjemmesiden Det Rigtige Match! 

Cykling uden alder er et samarbejde mellem frivillige piloter og medarbejdere i Sundhed og Omsorg. Er man gangbesværet +65 har man mulighed for at få en tur i en af kommunens flotte røde rickshawcykler. Som frivillig cykelpilot kan man træde i pedalerne, når man har tid og lyst.

Cykling uden alder

Vil du være frivillig økonomisk rådgiver?

Hjælp andre med økonomiske udfordringer

Du kan blive økonomisk rådgiver i Dansk Folkehjælp sammen med andre dygtige ildsjæle.

Som frivillig økonomisk rådgiver får du et spændende og udfordrende frivilligt job, hvor du kan bruge dine faglige kompetencer, din livs- og erhvervserfaring og gode personlige egenskaber. Samtidig kommer du til at lære en masse nyt.

Læs mere om at være frivillig økonomisk rådgiver

Kontaktinformationer

Susanne Lysholm Jensen
Frivilligkonsulent
Sundhed og Omsorg