Pressemeddelelse

Nu kan du følge kommunalbestyrelsens møder online

21-05-2024

Fra onsdag den 22. maj 2024 kan alle interesserede se med online, når Sorø Kommunes kommunalbestyrelse holder møde. Møderne kan ses live eller som optagelse med tekster efterfølgende.

Fra onsdag den 22. maj 2024 kan alle følge med, når Sorø Kommunes kommunalbestyrelse holder kommunalbestyrelsesmøder. Møderne streames nemlig fremover live via Kommune TV, hvor møderne også kan ses efterfølgende med undertekster.

Borgmester Gert Jørgensen hilser det velkomment, at alle interesserede fremover vil kunne følge med i møderne og kommunalbestyrelsens debat.

”Jeg er glad for, at vi nu kan gå i luften med at streame vores kommunalbestyrelsesmøder. Det giver mulighed for, at alle interesserede – også de borgere, der ikke har mulighed for at møde op til møderne – kan følge med i kommunalbestyrelsens arbejde og diskussioner hjemmefra.”

Gert Jørgensen og Sorø Kommunes direktion har forud for kommunalbestyrelsesmødet onsdag den 22. maj været igennem en oplæring i det nye system, som er brugt af næsten to tredjedele af landets kommuner.

”Det er mange nye ting, vi tager i brug – både ift. at styre talerækken og afholde afstemninger digitalt. Derfor kan det hænde, at vi lige skal bruge et øjeblik ekstra på teknikken her ved første møde. Men jeg er sikker på, at vi bliver glade for det nye system.”

Man vil fremover kunne følge kommunalbestyrelsesmøderne her:

soroe.kommune-tv.dk

Her vil optagelserne fra afholdte kommunalbestyrelsesmøder også ligge. Live-sendingen fra møderne er uden undertekster, men optagelserne bliver efterfølgende tekstet ved hjælp af AI.

Kommunalbestyrelsesmødet onsdag den 22. maj 2024 begynder kl. 17:00.

Senest opdateret 21-05-2024