Nyhed

Idrætsudøvere og ledere blev hyldet ved det årlige Leder- og Mesterskabsarrangement

28-06-2024

Det årlige Leder- og Mesterskabsarrangement, afholdt af Sorø Kommunes Kultur og Fritidsafdeling, hylder lokale idrætsudøvere og ledere i fritidsorganisationerne. To lederpriser blev uddelt, og 41 medaljemodtagere blev hædret, da arrangementet løb af stablen i starten af juni.

Torsdag den 6. juni afholdt Sorø Kommunes Kultur og Fritidsafdeling det årlige Leder- og Mesterskabsarrangement. Her hyldes de lokale idrætsudøvere, der i det forgangne år har vundet guld ved Danmarksmesterskaber og/eller har vundet guld, sølv eller bronze ved internationale mesterskaber. I år blev i alt 41 medaljemodtagere hædret.

Formand for Kultur og Fritidsudvalget, Kasper Nygaard, fortæller:

”Vi har utroligt mange dygtige idrætsudøvere i Sorø Kommune, som gør sig bemærket ved både nationale og internationale mesterskaber. Det kan vi være stolte af. Med det årlige Leder- og Mesterskabsarrangement har vi en mulighed for at hylde dem og deres medvirken til at sætte Sorø Kommune på landkortet.”

Ved arrangementet uddelte Kasper Nygaard og borgmester Gert Jørgensen desuden Sorø Kommunes Ung Lederpris og Sorø Kommunes Lederpris.

Lederprisen gik i år til Jonna Borglykke, der igennem 47 år har ydet en stor indsats for Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening (PGI). Ung Lederprisen gik til formand for Sorø Ungdoms Projekt (SUP), Asger Boesen, for hans indsats for at skabe nogle spændende tilbud for unge i Sorø Kommune.

”Vores to lederpriser sætter fokus på det store arbejde, der bliver gjort af ildsjæle ude i foreningerne, og takke nogle af dem, der i særlig grad har udmærket sig ved at ofre både tid og kræfter på lederarbejdet,” fortæller Gert Jørgensen. ”Derudover kan vi med Ung Lederprisen belønne en ung leder for en særlig indsats og for at inspirere unge til at gå aktivt ind i ledererhvervet indenfor fritidsorganisationerne.”

De mange fremmødte idrætsudøvere og frivillige lytter til taler ved Leder og Mesterskabsarrangementet 2024
Mange lokale idrætsudøvere og frivillige var mødt op til årets Leder og Mesterskabsarrangement. Foto: David Nejrup


Gert Jørgensen taler ved Leder og Mesterskabsarrangementet 2024. Foto: David Nejrup


Kasper Nygaard taler ved Leder og Mesterskabsarrangementet 2024. Foto: David Nejrup

Senest opdateret 28-06-2024