Pressemeddelelse

Nyt bestyrelsesmedlem og ny formand for Sorø Forsynings bestyrelse er fundet

05-02-2024

Mogens Schwensen er udpeget som ny formand for bestyrelsen i Sorø Forsyning A/S, efter den tidligere formand trak sig fra bestyrelsen. Kasper Nygaard er udpeget som nyt medlem af Sorø Forsynings bestyrelse.

Sorø Forsyning A/S har onsdag den 31. januar 2024 fået ny formand for bestyrelsen samt et nyt bestyrelsesmedlem. Baggrunden er, at den tidligere formand, Susanne Borggaard, har trukket sig fra bestyrelsen i Sorø Forsyning A/S.

Sorø Kommunes kommunalbestyrelse udpegede på onsdagens kommunalbestyrelsesmøde Kasper Nygaard som nyt medlem af bestyrelsen i Sorø Forsyning.

På en ekstraordinær generalforsamling i Sorø Forsyning A/S i forlængelse af kommunalbestyrelsesmødet blev Mogens Schwensen udpeget som ny formand for bestyrelsen. Mogens Schwensen har været medlem af Sorø Forsynings bestyrelse siden 2015 og næstformand siden 1. januar 2022.

Borgmester Gert Jørgensen udtaler:

”Jeg ser frem til samarbejdet mellem kommunalbestyrelsen og den nye bestyrelse. Sammen har vi den utroligt vigtige opgave foran os at gennemføre den nye spildevandsplan for 2024-2034 på den bedst mulige måde for miljøet, borgerne og økonomien. Jeg er sikker på, at den opgave er i gode hænder.”

Den nye formand for bestyrelsen i Sorø Forsyning A/, Mogens Schwensen, er klar til at trække i arbejdstøjet:

”Jeg glæder mig til denne nye udfordring og vil trække på min erfaring fra mine mange år i bestyrelsen samt de erfarne såvel som nye kræfter i bestyrelsen. Den seneste tid har givet noget turbulens, hvilket ikke mindst har været hårdt for medarbejderne i Sorø Forsyning A/S. Nu skal vi kigge konstruktivt fremad og på den bedst mulige måde gennemføre kommunalbestyrelsens planer på området.”

Yderligere informationer

Referat fra punkt på kommunalbestyrelsesmødet 31. januar 2024

Senest opdateret 05-02-2024