Pressemeddelelse

Sorø Erhverv inspirerer til at gøre noget godt for miljøet – og for din forretning

04-04-2024

Sorø Erhverv sætter endnu engang fokus på den grønne omstilling og inviterer kommunens virksomheder til temamøde om energioptimering og CO2-reduktion i samarbejde med Sorø Erhvervs Bæredygtighedspanel. Energioptimering og CO2-reduktion er nemlig ikke kun godt for miljøet – det er også en god forretning.

Sorø Erhverv inviterer alle lokale virksomheder til temamødet Energioptimering og CO2-reduktion tirsdag den 16. april 2024 kl. 08:15-11:30. Temamødet er en unik mulighed for at lære om strategier og løsninger til at forbedre sin virksomheds miljømæssige fodaftryk samtidig med at drive en sund forretning. Energioptimering og CO2-reduktion er nemlig ikke blot afgørende for vores miljø – det kan også være en god forretningsmæssig beslutning for virksomheden.

På temamødet vil deltagerne få indsigt i konkrete eksempler og løsninger fra tre lokale virksomheder. Hørkram vil fortælle om deres vej mod at blive CO2-neutrale og dele deres erfaringer med tiltag såsom genbrug af overskudsvarme til fjernvarme, og Mrain.dk og Multi-Tech vil fortælle om løsninger til regnvandsopsamling og implementering af solcelleanlæg og varmepumper.

Derudover præsenterer Jannik Rauer, centerchef for Teknik, Miljø og Drift i Sorø Kommune, mulighederne lokalt i Sorø Kommune, og borgmester Gert Jørgensen giver en status på, hvad KL’s Klimahandlingsudvalg har fokus på.

"Det er vores mål at inspirere og støtte lokale virksomheder i deres bestræbelser på at blive mere bæredygtige og samtidig styrke deres forretning. Vi er alle nødt til at se os om efter grønnere og mere bæredygtige løsninger, og hvorfor ikke lade os inspirere af hinanden? Derfor er vi glade for at kunne invitere til dette temamøde i samarbejde med Sorø Erhvervs Bæredygtighedspanel," udtaler Laila Carlsen, erhvervschef i Sorø Erhverv.

Temamødet vil ikke kun være en kilde til viden og inspiration. Når det officielle program slutter kl. 11:30 har deltagerne mulighed for at netværke med andre virksomheder og stille spørgsmål til oplægsholderne.

Det er gratis at deltage i temamødet, men tilmelding er nødvendig af hensyn til et begrænset antal pladser samt forplejning.

Tilmeld dig temamødet her senest torsdag d. 11. april

Senest opdateret 04-04-2024