Nødpasning

Hvilke børn er omfattet af tilbuddet om nødpasning? 

Kriterier for nødpasning:

  • 1) 0-9-årige børn, hvis forældre varetager samfundskritiske funktioner som ansatte i f.eks. ældre- og sundhedssektoren, sociale tilbud, sikring af infrastruktur, politi eller transport- og forsyningsvirksomheder. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.
  • 2) 0-9-årige børn, hvis forældre er ansat i en privat virksomhed, der ikke har hjemsendt medarbejderne. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.
  • 3) Børn og unge, der har særlige sociale, pædagogiske eller behandlingsmæssige behov, herunder begrundet i forhold i hjemmet. 

 

Hvad hvis mit barn bliver passet i et privat pasningstilbud?

De private tilbud følger samme procedure som de kommunale. Det vil sige, at de holder lukket indtil videre frem til efter påske, og at de skal tilbyde nødpasning efter samme kriterier som de kommunale institutioner og dagplejer.. 

Hvis dit barn er i en privat daginstitution, skal du kontakte din daginstitution, hvis du har behov for nødpasning. 

Hvis dit barn er i en privat pasningsordning, er du som forælder arbejdsgiver. Du skal derfor aftale pasningsmulighed for dit barn med din private passer.

Er dit barn indmeldt i et privat dagtilbud, som pga. sygdom/karantæne ikke kan tilbyde nødpasning, kan du skrive til pædagogisk konsulent i Sorø Kommune Ulla Spangsberg på uspa@soroe.dk. Hun vil herefter kontakt dig,  så snart det er muligt, så I i samarbejde kan finde en løsning.

 

Kontakt

Børn og Familier

Tlf.: 57 87 60 00
familieraadgivningen@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø