Nye tiltag i Tandplejen

Tandplejen er åben igen, men med visse ændringer. 

Åbningstider:
Mandag-tirsdag: 8-16.30
Onsdag-torsdag: 8-15
Fredag: 8-13.30


Telefontid:
Du kan træffe os på 57 87 67 50 i følgende tidsrum: 

Mandag-torsdag: 8-10.30 samt 12.30-15
Fredag: 8.00-10.30 samt 12.30-13.30

Uden for telefontid kan tandplejen kontaktes på mail tandplejen@soroe.dk


Når du besøger klinikken
Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så både patienter og personale kan være trygge på klinikken. Alle patienter indkaldes efter de gældende kriterier i prioriteret rækkefølge.

  • Hvis du eller en anden i husstanden har symptomer på covid 19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller vejrtrækningsbesvær) må du IKKE komme. Du skal i stedet ringe afbud og kontakte egen læge. I skal have været symptomfri i 48 timer, før I kan møde frem.
  • Du må kun komme, hvis du i forvejen har en aftale.
  • Du skal have mundbind på. Det gælder både voksne og børn - også børn under 12 år, så vidt det er muligt.
  • Kom til den aftalte tid, og ikke i god tid.
  • Det er ikke muligt at benytte vores tandbørstesektion - så børst venligst tænderne hjemmefra.
  • Hvis du er i særlig risikogruppe for covid 19, skal du informere os inden.
  • Tag højst en pårørende med.
  • Søskendebooking: Vi booker ikke søskende samtidig for øjeblikket, da vi skal begrænse antal personer i Tandplejen på samme tid.
  • Vi modtager rigtig mange sene afbud på grund af covid 19-symptomer - og tak for det. I vil i den forbindelse opleve at få tilsendt en tid med kort varsel. Vi må udnytte tandplejens åbningstid på bedste vis, og vi håber, at I vil støtte op om at komme.


Send os et billede
Send os et billede, hvis dit barn har et problem med sine tænder.

Under coronakrisen har vi haft forældre, der har ringet med problemer med deres børns tænder. Vi har opfordret forældre til at sende billeder af børnenes tænder. Det har vist sig at fungere godt, og vi har set, at nogle ting kan klares over telefonen. Det sparer jer som familie for en masse tid i de tilfælde, hvor en tidsbestilling viser sig ikke at være nødvendig. Samtidig frigiver det ekstra tid til de patienter, som har behandlinger, der kræver mere.

Så vores nye tiltag er, at du som forælder tager et billede med mobiltelefonen af dit barns tandsituation og sender billedet på vores sikre mail tandplejen@soroe.dk. Så bliver billedet vurderet af en tandlæge, og I bliver kontaktet. 


Kontakt os
 
Kontakt tandplejen, hvis der er noget ved dit barns tænder, du er bekymret for. Send gerne et foto med, det kan være en stor hjælp.

I tilfælde af tandpine eller tandskade uden for klinikkens åbningstid kan du få hjælp hos en privat tandlæge. I weekenden og på helligdage hos Tandpinevagten i Region Sjælland.