Tidlig SFO

Digital Pladsanvisning og Pladsanvisningens telefoner er lukket fra fredag den 5/2 2021 til og med søndag den 14/2 2021

På grund af systemskifte er pladsanvisningens telefoner og den Digitale Pladsanvisning lukket i tiden 5.2 2021 - 14.2 2021. I denne periode kan du:

  • ikke skrive barn op til pasning
  • ikke udmelde barn fra dagtilbud, SFO eller SFO II
  • ikke ansøge om fripladstilskud
  • ikke søge tilskud til pasning af egne børn
  • ikke søge tilskud til privat børnepasser.

Kontakt os kun via digital post

Vi skal implementere nyt pladsanvisningssystem i kommunen. Derfor er pladsanvisningens telefoner og den digitale pladsanvisning lukket i en periode. 

Da medarbejderne i pladsanvisningen ikke har adgang til systemet, har de ikke mulighed for at svare på spørgsmål om plads på ventelisten, opkrævninger, økonomiske fripladser mv, men kun på generelle spørgsmål. 

Du er velkommen til at skrive en besked til pladsanvisningen via digital post

 

Nyt system på vej med flere muligheder

For borgere med børn i dagtilbud, SFO og SFO II vil forskellen fra det gamle til det nye system først og fremmest være et mere brugervenligt system. 

Digital Pladsanvisning får et nyt design med flere muligheder. Her får sammenbragte familier og plejefamilier større mulighed for at kunne følge med på ventelisterne, opdatere oplysninger på barnet. Forældre kan selv beslutte, hvem af dem vi skal sende opkrævning for børnepasning til. 

 

Førskole-SFO

  • Fra 1.4 2021 starter børn, der skal starte i 0. klasse i 2021, i tidlig SFO.
  • Dit barn indmeldes automatisk på fuldtidsmodul i SFO på distriksskolen den 1.4 2021. Vi udmelder automatisk dit barn fra børnehaven den 31.3 2021.
  • Hvis du kun har behov for et morgen- eller eftermiddagsmodul, når dit barn starter i skole, skal du selv ændre modul fra fuldtidsmodul til det ønskede modul. Det sker på digital pladsanvisning, og skal ske efter gældende udmeldelsesvarsel, som er 1 måneds varsel til udgangen af en måned.
  • Hvis dit barn ikke skal benytte SFO fra skolestart, skal du selv udmelde af tidlig SFO. Det sker på digital pladsanvisning, og skal ske efter gældende udmeldelsesvarsel, som er 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

 

 

Kontakt

Pladsanvisningen

Tlf.: 5787 6501
plads@soroe.dk 
ÅbningstiderMandag-tirsdag 10-13
Onsdag lukket for henvendelse
Torsdag 10-17
Fredag 10-13
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø