Sabrina Egedal Larsen

Mågevej 14                                       Sabrina Egedal Larsen
4293 Dianalund
Tlf.: 28 68 18 55

 

Om mig

Jeg er født i 1989, bor centralt i Dianalund med min mand og vores to drenge fra 2012 og 2017.

Jeg er åben, engageret og aktiv. I mit arbejde med børnene er jeg rolig, tydelig og nærværende, hos mig skaber vi trygge rammer og ligeværd mellem hinanden. Jeg vægter tydelighed og masser af omsorg og nærvær. Jeg har hund.

 

Mit hjem

Børnene har deres egen indgang, tumle-/motorik rum, samt et stort legeværelse. Vi kan finde på at rykke frokosten ud i haven, hvor der er gyngestativ, rutsjebane og masser af plads til leg og kapløb med de udendørs køretøjer.

Vores hjem ligger centralt i Dianalund med gode muligheder for et aktivt udeliv.

 

Hverdagen

Dagen starter roligt med hygge, sang og leg.

I det omfang børnene formår, er vi ude og møde naturen. Børnene kan bruge deres sanser i køkkenet, hvor vi bager og laver mad ind i mellem. Der er masser af tid og plads til tumlelege, hvor vi bruger kroppen. Jeg tror på udvikling gennem leg og de gode grin, der er grundlaget for en god relation og læring.

Jeg arbejder på at støtte børnene i at blive selvhjulpne, sociale og robuste og dermed klar til deres videre gang i børnehaven.

Jeg lægger stor vægt på et godt samarbejde med forældrene, hvor ærlighed, tillid og respekt er essentielt. Jeg kan godt finde på at sende et billede i løbet af dagen og man er altid velkommen til at ringe eller skrive.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue.

 

Faglighed

Jeg er uddannet social og sundhedsassistent og har arbejdet på sygehus, i psykiatrien samt med ældre misbrugere, der ud over har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper i en vuggestue.

Jeg er startet som dagplejer i 2019 og glæder mig til at deltage i kurser, som jeg vil bruge med stor faglighed i min hverdag med børnene.

  • Sorø Kommunes Pædagogiske Pejlemærker

  • Førstehjælp