Louise Lund Dahl

Louise LarsenKarsholtevej 39
4293 Dianalund

Om mig

Jeg er født i 1981, gift og har 3 børn. Jeg er tålmodig, struktureret og omsorgsfuld.

Mit hjem

Børnene er i stueetagen, som består af gang, køkken og stue. Vi har en stor lukket og børnevenlig baghave, med bl.a. legehus, sandkasse og køkkenhave.
Mit hjem er fortrinsvis allergivenligt uden tæpper. Vi har en kanin, som bor ude i haven.

Hverdagen

Jeg bor tæt på skoven og byparken, som vi kan besøge, når vi går tur. Jeg køber så vidt det er muligt danske og økologiske varer og har fokus på, at børnene får en varieret og sund kost med hjemmebagt brød, samt frugt, bær og grøntsager fra haven.

For at skabe trygge rammer prioriterer jeg dagens rutiner og møder børnene i børnehøjde. Jeg har fokus både på det enkelte barn og børnegruppen, hjælper når det er svært og trøster, hvis der er brug for det. Vi lege sansemotoriske lege, vi synger og læser, samt der bliver taget udgangspunkt i både lærerplaner og børnenes initiativer. Mit mål er at børnene bliver sociale, selvstændige individer.

Det er vigtigt for mig at have en positiv og åben dialog med forældrene. Der skal være plads til undrende spørgsmål og dialog omkring det enkelte barns trivsel. Hvis barnet her været ked af det ved afleveringen, sender jeg en sms og fortæller når barnet er glad igen.

Faglighed

Jeg er uddannet social og sundhedsassistent, har arbejdet med både psykiatriske borgere, borgere med hjerneskad og ældre.
Jeg er startet som dagplejer i april 2018.
Jeg vægter faglighed og glæder mig til at deltage i kurser allerede i 2018.

  • Første hjælp
  • Pejlemærker
  • Dagplejens uddannelse modul 3 Planlægning af og læring i pædagogisk aktivitet

Kontakt

Børn og FamilierSorø Kommunale Dagpleje Nord og Syd

Tlf.: 20 58 06 58 (Nord) / 20 11 77 42 (Syd)  
AdresseSøndergade 20, 1.
4180 Sorø