Annette Arildslund

1Annette Arilds

Hybenvej 39
4291 Ruds Vedby
Tlf. 20 14 68 45

Om mig

Jeg er født i 1971, gift med Michael, og vi har Camilla fra 1998 og Daniel fra 2001. Som person er jeg omsorgsfuld, glad og initiativrig.

Mit hjem

Børnene er bl.a. i legeværelset, gang og køkken-alrum. Ude leger vi i forhaven og på legepladsen for enden af gavlen. Vi har to hunde, Figo og Linus.

Hverdagen

Vi holder meget af at være ude. Vi finder f.eks. pinde, lytter til fuglekvidren eller nærstuderer insekter. Vi bruger naturen meget - samt jeg nyder at cykle med børnene, bl.a. til en bondemand med køer og kalve i løsgående drift. Om sommeren er vi ude så meget så muligt - vi slår telt op i haven, så børnene får middagslur derude. Vi er begyndt at dyrke yoga - til stor glæde for alle. Dejligt med et pusterum - komme ind og mærke sig selv. I perioder leger vi også meget med modellervoks og taler om farver og former. Børnene er også med i de daglige gøremål.

Alle aktiviteter er på børnenes præmisser med tid og ro til fordybelse og at udvikle sig. Der er også plads til at være forskellige, og jeg har børnene omkring mig hele tiden for at kunne mærke deres behov for omsorg. Jeg taler meget med dem om, hvad de ser og sætter ord på deres leg. Det møder dem der, hvor de er. Jeg viser børnene min verden, så de lærer både at respektere dyr og mennesker, kunne rumme og trøste hinanden.

Jeg gør mit yderste for at være imødekommende også over for forældre. Jeg opfordrer dem til at være det samme og spørge, hvis de undrer sig over noget. Jeg vil altid gerne høre om barnets hverdag hjemme. I mit hjem har jeg ganske få regler, som får hverdagen til at glide: sæt skoene i bryggerset, giv besked hvis I er forsinkede eller ændrer aftaler og husk at melde dit barn rask dagen før, inden jeg lukker.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue.

Faglighed

Jeg er oprindelig butiksuddannet og har været dagplejer siden 2000. Jeg er ivrig efter at få ny viden og går gerne på biblioteket eller på kurser, hvor jeg bl.a. har lært om:

  • Grunduddannelse i dagpleje
  • Marte Meo
  • Kommunikation i den svære samtale
  • Konflikthåndtering
  • Førstehjælp
  • Brandbekæmpelse
  • Uddannelsesforløb: Den gode dagpleje
  • Sprogprojekt: Vi lærer sprog
  • Modul uddannelse

Kontakt

Børn og FamilierSorø Kommunale Dagpleje Nord og Syd

Tlf.: 20 58 06 58 (Nord) / 20 11 77 42 (Syd)  
AdresseSøndergade 20, 1.
4180 Sorø