Marianne Hückelkamp

Marianne HueckelkampTygestrupvej 11, Stenlille
4180 Sorø
Tlf.: 60 89 02 08

Om mig

Jeg er født i 1977, gift med Søren, sammen har vi Rasmus, fra 2004, og Magnus, fra 2008. Positiv, nærværende og lyttende - er ord der beskriver mig.

Mit hjem

Vi bor på en gård med marker og skov som nabo. Børnene er i stueetagen med bryggers, badeværelse, køkken, stue og legeværelse. Haven er stor, med mange muligheder for udflugter - der er også et aflukket område, med legehus, sandkasse og andre legeredskaber. Vi har 3 katte, hund, høns og duer.

Hverdagen

Hjemlig hygge, duften af nybagt brød, nærvær og rummeligehed kendetegner min hverdag. Jeg arbejder i børnehøjde, nogle børn har brug for en stille start - andre er klar til leg, når de har vinket til far/mor.

Børnene er en del af teamet, og vi hjælpes ad med de daglige gøremål, som borddækning, oprydning og klargøring til aktiviteter. Det kan også være fodring af dyrene eller vanding af blomster udenfor om sommeren.

Aktiviteterne planlægges ud fra læreplanerne, og jeg har bl.a. fokus på børnene bliver selvhjulpne og klar til børnehave.

Jeg er meget kreativ - vi klipper, maler og tegner fine ting til at pynte i vores legeværelse og garderobe, men også til at få med hjem.

Vi læser, synger, tumler og leger sanglege. Når vi er udendørs, går vi bl.a. på opdagelse i skoven eller på ejendommen, hvor der er dyr, blomster og huler, eller vi bruger legepladsen.

Forældres tillid og et godt samarbejde er vigtigt, både for barnets og min skyld. Jeg prioriterer højt, at alle er trygge.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue.

Faglighed

Jeg er oprindeligt uddannet salgsassistent, men har været ansat som dagplejer i perioden 2007-2011 og igen i 2017.

Interessen for ny og mere viden er stor, og jeg søger informatioenr via internettet, foredrag, bøger.

Jeg har følgende kurser:

  • Grunduddannelse i dagpleje
  • Marte Meo
  • For tidligt fødte børn
  • Førstehjælp
  • Brandbekæmpelse

Igangværende:

  • Læringsmiljø, samspil og relationer, udviklingspsykologi og hvordan der arbejdes med disse i forhold til udvikling og vurdering af børnene.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Børn og FamilierSorø Kommunale Dagpleje Nord og Syd

Tlf.: 20 58 06 58 (Nord) / 20 11 77 42 (Syd)  
AdresseSøndergade 20, 1.
4180 Sorø