Marie Hansen

Marie Hansen

Kongevejen 6
4180 Sorø
Tlf. 26 83 68 73

Om mig

Jeg er født i 1980, gift med Brian, og vi har Laura fra 2006 og Freya fra 2008. Jeg er udadvendt, har humor, gå-på-mod og er afslappet.

Mit hjem

Børnene opholder sig mest i husets stueetage og køkken-alrum, der er forbundet med stuen. En del af haven er indrettet med gynger, klatrestativ m.m. Vi har kat.

Hverdagen

Børnene har en aktiv hverdag med udfordringer, de kan lære af. Jeg går op i motorisk udvikling og sørger for, at børnene udfolder sig fysisk med f.eks. at klatre og danse uden for mange begrænsninger. Dagens aktiviteter er meget varierede og tager afsæt i de pædagogiske læreplaner. Vi synger meget, går ture og leger ude, når vejret tillader det. Vi kan f.eks. have et tema om vand, hvor vi plasker, og jeg fortæller, hvad man kan bruge vand til. Når det er vinter, og vandet er frossent, kælker vi og mærker, at sneen er kold.

For mig er der ikke den store forskel på at have mine egne børn og at være dagplejer. Børnene kommer op at sidde hos mig, bliver krammet og får al min opmærksomhed. Jeg giver mig tid og møder dem på deres niveau, når jeg sidder på gulvet og læser bøger eller leger med dem. Mit mål er at børn bliver trygge og udvikler sig. Jeg snakker meget med dem, så de kan få et godt sprog og bruger Marte Meo-metoden til at lære dem at sætte ord på, hvad de gør og føler.

Det betyder meget, at forældre har tillid til mig, og at vi er åbne over for hinanden. Man skal spørge, hvis man er bekymret eller utilfreds. Er man urolig for, hvordan barnet har det, kan man skrive en sms eller ringe.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue.

Faglighed

Jeg er uddannet butiksassistent fra boghandlen i Sorø og blev dagplejer i 2009. Jeg holder mig fagligt opdateret via kurser i bl.a.:

  • Grunduddannelse i dagpleje
  • Marte Meo
  • Måltidet i det pædagogiske arbejde
  • Førstehjælp
  • Brandbekæmpelse

Kontakt

Børn og FamilierSorø Kommunale Dagpleje Nord og Syd

Tlf.: 20 58 06 58 (Nord) / 20 11 77 42 (Syd)  
AdresseSøndergade 20, 1.
4180 Sorø