Lena Jensen

Lena JensenKirkevej 9A
4295 Stenlille
Tlf.41 61 54 58

Om mig

Jeg er født i 1974 og bor sammen med min kæreste Peter. Jeg har to voksne sønner, der begge er flyttet hjemmefra og er godt på vej i livet. Jeg er omsorgsfuld, rolig og har et positivt livssyn. Jeg har været dagplejer siden 1998 - tog den pædagogiske grunduddannelse i 2003.

Mit hjem

Jeg bor i hus, med have, midt i Stenlille by og bruger de gode muligheder der er i byen og nærmiljøet. Inde er der indrettet et stort og dejligt værelse til børnene.

Jeg har en lille glad og børnevenlig hund ved navn Pepsi.

Hverdagen

I hverdagen er vi kreative, tegner, maler, synger eller læser, jeg lægger stor vægt på, at der er tid til leg og fordybelse, da det er igennem leg børnene udvikler mange færdigheder og får nye relationer.

Børnene får tid til at blive selvhjulpne og bruge sig selv fysisk, og de er også med i de daglige gøremål. Jeg planlægger aktiviteter ud fra pædagogiske læreplaner og børnenes behov.

Marte Meo er en del af mit arbejde. Når jeg anerkender hvert enkelt barn og hjælper det med at sætte ord på sine tanker og handlinger, bliver det mere bevidst om sig selv og de andre i gruppen. Jeg støtter børnene fysisk og følelsesmæssigt, lytter til dem og giver dem plads til at udfolde sig. Der er tid til fordybelse, knus og kram.  Mit mål er at børn udvikler empati, lærer at knytte positive relationer og bliver robuste til at være en del af en større gruppe i børnehaven.
 
For at jeres barn skal føle sig trygt, er det vigtigt at have et godt, tillidsfuldt samarbejde med jer forældre, den gensidige dialog i hverdagen vægter jeg højt. Jeg forventer, at I spørger, hvis der er noget i undres over, da åbenhed og rummelighed har stor værdi for mig.
 
En gang om ugen er vi i heldagslegestue.

Faglighed

Jeg har tidligere arbejdet som pædagogmedhjælper i en SFO og blev dagplejer i 1998. Jeg er også medlem af Dagplejens MED-udvalg. Jeg synes, det er spændende at holde mig opdateret og griber gerne fagbøger eller søger viden på internettet. Jeg har bl.a. været på kursus i:

  • Grunduddannelse i dagpleje
  • Pædagogisk grunduddannelse (PGU)
  • Marte Meo
  • Førstehjælp
  • Brandbekæmpelse
  • Sorø Kommunes Pædagogiske Pejlemærker
  • Sprogprojekt: Vi lærer sprog
  • Uddannelseforløb: Den gode Dagpleje
  • Planlægning af Pædagogiske aktiviteter

Kontakt

Børn og Familier

Tlf.: 57 87 60 00
familieraadgivningen@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø