Annette Lauridsen

Anette Lauridsen

Sorøvej 3
4180 Sorø
Tlf. 50 74 43 54

Om mig

Jeg er født i 1955, gift med Peter, og vi har 3 børn og 4 børnebørn. Jeg er initiativrig, ligetil og omsorgsfuld.

Mit hjem

Vi bor på en nedlagt landejendom, hvor børnene er i legeværelse, køkken og bryggers.  Ude har vi nærmest et legeland med skøn natur, bus, tog, rutsjebane, tårn m.m., hvorfra vi kan gå på opdagelse i den store have med boldbane og sørøverskib. Vi har fisk i en overdækket dam i drivhuset.

Hverdagen

Jeg er naturdagplejer, så vi er ude hver dag bortset fra i silende regn eller stiv frost. Børnene leger og gemmer sig under træerne, puster sæbebobler, triller på bakken i haven, laver motion, eller tager en spand og leder efter insekter og snegle m.m. Vi går/cykler på vores Christianiacykel ofte i skoven eller til et nedlagt gartneri, hvor der er mange dyr at kigge på. Her spiser vi gerne formiddagsmad. En gang imellem tager vi bussen til Sorø og går ned til søen eller tager bilen til Stillinge strand.

Hjemme begynder dagen med havregrød og indendørs leg som puslespil og farvekridt. Vi spiser sen formiddagsmad, hvorefter børnene leger og bliver puttet ved 11.30 tiden. Når de vågner, får de frokost og frugt. Så er børnene ikke sultne, når de bliver hentet.

Jeg synger meget med børnene, hopper, danser og spiller musik. Jeg sidder gerne på gulvet med dem, og vi læser med alle rundt om bogen, så øjenkontakt og sjove ansigter gør fortællingen levende. Det har også høj prioritet at give børnene kram og knus, holde i hånd eller ae på kinden, når der er brug for det.

God forældrekontakt kræver dialog. Om morgenen fortæller jeg om dagens planer, og om eftermiddagen, hvordan det er gået. Jeg sender også engang imellem et billede til forældrene om en sjov episode.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue.

Faglighed

Jeg er oprindelig uddannet butiksassistent i Illum, har læst til teknisk assistent og har arbejdet i DSB. Jeg har været dagplejer ad to omgange senest siden 2008. Jeg udvikler mine kompetencer bl.a. via mit fagblad og kurser i:

  • Grunduddannelse i dagplejen
  • Marte Meo
  • Sprog i dagplejen
  • Grønne spirer
  • Førstehjælp
  • Brandbekæmpelse

Kontakt

Børn og Familier

Tlf.: 57 87 60 00
skole-daginst@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø