Skoleskift

Hvis du bor i Sorø Kommune og ønsker, at dit barn skifter skole, skal du henvende dig til den skole, som du vil indskrive dit barn på.

Dit barn kan dog kun blive indskrevet, hvis der er plads på den ønskede skole. Du skal derfor ikke selv melde dit barn ud af skolen. Dit barns nuværende skole sørger for, at elevplanen overdrages til den nye skole.

Flytning til Sorø Kommune 

Hvis du flytter til Sorø Kommune og ønsker, at dit barn skal gå i en folkeskole i kommunen, skal du kontakte den skole, som du gerne vil indskrive dit barn i. Det gælder både, hvis du ønsker at indskrive dit barn i distriktsskolen, og hvis du ønsker at indskrive dit barn i en anden folkeskole.

Du skal dog være opmærksom på, at dit barn kun kan blive optaget på en anden folkeskole end distriktsskolen, hvis der er plads på skolen.

Flytning til ny adresse i Sorø Kommune

Hvis du flytter til en ny adresse i eller uden for Sorø Kommune, kan dit barn vælge at blive på den skole, han eller hun allerede er indskrevet i. Vi yder dog ikke tilskud til transport til og fra skole.

Hvis du ønsker at flytte skole til den nye distriktsskole, er dit barn garanteret en plads på den nye skole. Du skal blot kontakte skolen.

 

Kontakt

Børn og Familier

Tlf.: 57 87 60 00
familieraadgivningen@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø