Susanne Mortensen

Susanne Mortensen

Fredensvej 20
4295 Stenlille

Om mig

Jeg er født i 1980, bor sammen med Johnny, og vi er forældre til Julie fra 2004, Emilie fra 2007 og Amalie fra 2013. Jeg er omsorgsfuld, tålmodig, god til at lytte og omstillingsparat.

Mit hjem

Vi bor i hus, hvor børnene er i vores køkken-alrum, hvor der er god plads - samt børnene har deres egen hygge/legeplads. En del af haven er aflukket med legeredskaber. Vi har kaniner og hund og bor tæt på skov og å.

Hverdagen

Vi går ofte ture for at opleve årstiderne og naturen. Bag huset ligger en sportsplads, hvor børnene boltrer sig uden at skulle være tæt på mig. Indendørs bruger vi tid på kreative udfoldelser, bager, synger, leger og træner motorik på gymnastikmåtten.

Det er vigtigt for mig, at børn får lov at være børn med varierede oplevelser og plads til hver enkelt. Jeg giver dem tryghed gennem knus, kram og omsorg og ved at anerkende deres behov, uanset om de trænger til en løbetur eller en historie på skødet.

Jeg gør meget ud af at sætte ord på det, jeg gør sammen med børnene og bekræfte dem i, at jeg ser og hører dem. Her bruger jeg Marte Meo-metoden. Mit mål er, at de bliver selvhjulpne og oplever glæde ved at være en del af et fællesskab.

Jeg prioriterer god tid til at tale med forældre både først og sidst på dagen. Forældre og dagplejer skal kunne stole på hinanden og tale sammen om både de nemme og de lidt sværere ting.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue.

Faglighed

Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper og blev dagplejer i 2014. Jeg holder mig ajour på børneområdet gennem medierne, fagbøger og kurser i bl.a.

  • Børns kompetencer
  • inkluderende pædagogik
  • Førstehjælp
  • Brandbekæmpelse
  • BiC 2 (Barnet i Centrum)
  • Uddannelsesforløb: Den gode dagpleje
  • Vi lærer sprog

Kontakt

Børn og FamilierSorø Kommunale Dagpleje Nord og Syd

Tlf.: 20 58 06 58 (Nord) / 20 11 77 42 (Syd)  
AdresseSøndergade 20, 1.
4180 Sorø