Lisbeth Herold Jensen

Lisbeth Herold Jensen

Holbergsvej 72
4392 Dianalund

Om mig

Jeg er født i 1979, bor sammen med min mand Jimmy, vores fælles barn William fra 2014 og mine store drenge Mikkel fra 2005 og Peter fra 2007. Jeg er glad, frisk og fuld af energi.

Mit hjem

Børnene må være i hele stueetagen. Jeg har et stort legeværelse - med masser af legetøj. Haven er stor og indrettet med legetårn, rutschebane og sandkasse. På terrassen er der god plads til at køre på motorcykler og løbecykler.
Jeg har en gammel, meget kælen kat og en hund, som ikke er sammen med børnene.

Hverdagen

Hverdagen varierer efter vejret og børnenes energiniveau. I sommerhalvåret er vi meget ude, leger i haven eller går tur. Engang imellem tager vi på bustur. I vinterhalvåret er vi mere inde, bager, synger og læser bøger. Hos mig er børnene en del af hverdagens gøremål - hjælper med at smøre mad, dække bord, vaske op og ordne vasketøj.

Hos mig får børnene lov til at bruge noget energi, og de må gerne blive beskidte. Jeg giver børnene lov til selv at løse deres konflikter i den udstrækning de kan.
Børnene får en sund og varieret kost.

Jeg kommer tæt på mine dagplejebørn, ser, hører og mærker dem. Børnene får mange kys og kram. Jeg sidder på gulvet med dem og fjoller gerne, tager en sneboldkamp eller synger højt. Vores aktiviteter har tilknytning til de pædagogiske læreplaner, så børn udvikler sig på alle områder. Mit mål er, at de bliver selvstændige, har mod på at prøve nyt, er sociale og selvhjulpne, når de skal i børnehave.

Et tæt samarbejde med forældre er vigtigt for mig. Vi skal stole på hinanden og kunne tale sammen om både svære og lette emner. Jeg forventer at I spørger, hvis der er noget I undres over.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue.

Faglighed

Jeg er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom, og har arbejdet i detailhandlen.

Jeg har været dagplejer siden oktober 2008, og er også arbejdsmiljørepræsentant og medlem af MED-udvalget. Jeg søger gerne viden på internettet og tager på kursus, hvor jeg bl.a. har lært om:

  • Grunduddannelse i dagpleje
  • Marte Meo
  • Arbejdsmiljø
  • Førstehjælp
  • Brandbekæmpelse

Kontakt

Børn og FamilierSorø Kommunale Dagpleje Nord og Syd

Tlf.: 20 58 06 58 (Nord) / 20 11 77 42 (Syd)  
AdresseSøndergade 20, 1.
4180 Sorø