Jessie Goldmann Andersen

Jessie Andersen

Rundhøjskrogen 12
4180 Sorø

Om mig

Jeg er født i 1984, gift med Ronni, og vi er forældre til Asmus fra 2005 og Ofelia fra 2007. Jeg er imødekommende og har et godt overblik.

Mit hjem

Jeg bor i hus med et værelse særligt til børnene, men vi leger i det meste af underetagen. I vores lukkede have har vi bl.a. et legetårn med rutsjebane og gynger.

Hverdagen

Jeg har altid en plan for dagen og ugen, men programmet varierer efter børnenes behov, vejret og spontane ideer. Jeg laver dog altid mange aktiviteter.

Udendørs leger vi i haven eller går en tur i den nærliggende skov. Jeg har Christianiacykel med plads til fire børn, som også bliver brugt flittigt. Vi besøger måske en anden dagplejer eller tager på biblioteket og en gang om ugen er vi på legeplads i sommerhalvåret og til gymnastik om vinteren. Inde kan vi f.eks. klippe-klistre med blade fra skoven eller bage. Jeg laver også varm mad til børnene.

Jeg lægger vægt på sprog og en god omgangstone. Jeg sætter mig i børnehøjde, når jeg taler og bruger ord, der anerkender børnene for både dem de er, og det de kan. Hvis børn har brug for en krammer og at komme op at sidde, får de lov til det. Jeg sidder næsten altid på gulvet, så børnene kan komme til mig og kan mærke, at jeg lytter til, hvad de fortæller. Jeg bruger pædagogiske læreplaner til at følge med i børnenes udvikling og dokumenterer arbejdet med billeder. Vi kan f.eks. træne motorik ved at gå på line eller snurre rundt i sansegyngen.

Jeg giver mig god tid, når børnene afleveres og hentes og er åben og lyttende over for forældre, hvis de har noget på hjerte. Man må også ringe eller sende en sms og spørge, hvordan det går. Det er en tryghed for forældrene at vide, og trygge forældre betyder meget for et godt samarbejde omkring deres barn.

En dag om ugen er vi i heldagslegestue.

Faglighed

Jeg er oprindelig uddannet bager og har arbejdet på Frellsens Chokolade som konditor i to år. I 2007 blev jeg dagplejer inspireret af min mor og svigermor, som har arbejdet som sådan i mange år. Fagligt følger jeg med via kurser i bl.a.:

  • Grundkursus for dagplejere
  • Marte Meo
  • Leg med sprog
  • For tidligt fødte børn
  • Førstehjælp
  • Brandbekæmpelse
  • Uddannelsesforløb: Den gode Dagpleje
  • Sprogprojekt: Vi lærer sprog
  • Sorø Kommunes Pædagogiske Pejlemærker

Kontakt

Børn og FamilierSorø Kommunale Dagpleje Nord og Syd

Tlf.: 20 58 06 58 (Nord) / 20 11 77 42 (Syd)  
AdresseSøndergade 20, 1.
4180 Sorø