Sorø Erhverv: Din lokale erhvervsservice

Sorø Erhverv er kommunens erhvervsenhed, der kan hjælpe med gratis sparring og vejledning til alle kommunens virksomheder, selvstændige og iværksættere.

 

Din virksomheds indgang til kommunen

Hvis du vil udvide din virksomhed, sætter vi dig i kontakt med de rigtige folk, som kan hjælpe dig med fx byggetilladelse, miljøgodkendelse eller med at skaffe arbejdskraft, opkvalificere dine medarbejdere mv.

Vi kan også hjælpe med at finde ledig erhvervsjord eller ledige lejemål i kommunen, hvis din virksomhed skal flytte eller udvide. Vi arbejder tæt sammen med kommunens forskellige fagcentre og er dermed også virksomheders indgang til kommunen. 

Erhvervsnetværk for kommunens virksomheder og selvstændige

Vi faciliterer en række erhvervsnetværk for kommunens virksomheder og selvstændige.

Læs mere om erhvervsnetværket

Morgenmøder og nyhedsbrev for virksomheder

Vi arrangerer forskellige kurser og netværksmøder for erhvervsdrivende og udsender et elektronisk nyhedsbrev en gang om måneden.

Se oversigten over erhversarrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi deltager i messer, konferencer og seminarer med fokus på at tiltrække arbejdskraft, eksport og virksomheder til Sorø Kommune.

Vi samarbejder både regionalt med Region Sjælland, nationalt med ministerier og erhvervsorganisationer og internationalt med forskellige EU-institutioner.

Laila B Carlsen
Laila B. Carlsen
Erhvervschef
Nicklas Pandell
Niklas Pandell
Erhvervskonsulent
Ditte Pi Christensen
Ditte Pi Christensen
Erhvervskonsulent