Om hjemmesiden

Med udgangspunkt i offentlighedslovens bestemmelser om aktiv information har vi fastsat følgende retningslinjer for, hvilken information der skal være tilgængelig på Sorø Kommunes hjemmeside soroe.dk:

Retningslinjerne er fastsat efter offentlighedslovens §17, stk. 2.

Brug af hjemmesiden

Hjemmesiden soroe.dk er underlagt gældende dansk ret, men derudover gælder følgende betingelser for brug af hjemmesiden og tilhørende subsites:

Hjemmesiden eller dele af den må ikke offentliggøres i kommercielt øjemed. Fotos og illustrationer på Sorø Kommunes hjemmeside må ikke på nogen måde misbruges. De må heller ikke videresælges, anvendes i annoncer eller på anden måde bruges kommercielt.

Indholdet på hjemmesiden må ikke ændres indholdsmæssigt eller teknisk uden Sorø Kommunes skriftlige samtykke.

Sorø Kommune kan kræve, at links til denne hjemmeside fjernes øjeblikkeligt. De hjemmesider, som denne hjemmeside er forbundet til via links, er ikke under Sorø Kommunes kontrol, og Sorø Kommune er ikke ansvarlig for indholdet på de hjemmesider eller for de links, som de hjemmesider indeholder.

Brugen af denne hjemmeside sker på brugerens eget ansvar, og Sorø Kommune påtager sig intet ansvar for informationens indhold, funktion eller anvendelse. Der tages forbehold for fejl, ændringer eller manglende opdatering af informationerne.

Sorø Kommune fraskriver sig ethvert ansvar for skade på brugerens programmer og udstyr, f.eks. som følge af virus, som skyldes brug af denne hjemmeside.

Denne hjemmeside indeholder billeder og videoer af genkendelige personer. Personer, som er på billeder eller video på hjemmesiden, kan skrive til webmasteren, hvis billedet ønskes fjernet.

Kontakt

Udvikling og IT

Tlf.: 57 87 60 00
webmaster@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø