Frederiksberg

Jo, den er god nok: I Sorø findes der også et Frederiksberg.

Frederiksberg er et hyggeligt kvarter omgivet af dybe skove lige syd for Sorø ved Sorø Station. Her er grønt og trygt og her er alt hvad man kan ønske i hverdagen. Her er gode indkøbsmuligheder, integrerede dagsinstitutioner med masser af plads og grønne legepladser og den nybyggede Frederiksberg skole.

Frederiksberg

Der er gode indkøbsmuligheder og mange aktive foreninger i området. Her finder du også mange fælleskaber og engagerede borgere, der gør en forskel i deres lokalområde.

Med en attraktiv beliggenhed er Frederiksberg et populært kvarter at bosætte sig i, og der er et stigende indbyggertal, som har rundet de 3500. Der er kort til Sorø station, hvor der er halvtimes drift med kun 47 minutter til både København og Odense og kun 24 minutter til Roskilde. Samtidig er du tæt på Sorøs hyggelige centrum med cafeér, restauranter og kulturliv.

På Frederiksberg finder du et stort alsidigt udvalg af gode boliger, og flere af dem ligger lige ud til skoven! Her kan du finde drømmevillaen til en god pris - se boliger til salg på Frederiksberg.

 

Byg drømmehuset

Vil du bygge hus efter dit eget hoved er der rigtig gode muligheder for det på Frederiksberg, hvor der er en række gode grunde til salg. Her kan du opføre dit eget drømmehus lige som du ønsker det, vedligeholdelsesfrit og med lav varmeregning. Men du skal ikke vente for længe grundene går som varmt brød. Se mere om grundene på Nybolig Sorø's hjemmeside.

På Frederiksberg er du tæt på naturen, søer og skove, i et trygt miljø, der danner rammen om familiens hverdag - velkommen til!

Kontakt

BosætningLouise Sjøberg

Tlf.: 21 80 72 56
losj@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø