Pressemeddelelse

Populært iværksætterkursus giver kommunens iværksætterspirer vigtig grundviden

07-09-2023

Sorø Erhvervs iværksætterkursus giver den grundlæggende viden, man har brug for som ny iværksætter. Sammen med Slagelse Erhverv afholder Sorø Erhverv endnu engang det populære kursus, der giver deltagerne de bedste forudsætninger for at springe ud i livet som selvstændig erhvervsdrivende.

I uge 43 byder Sorø Erhverv og Slagelse Erhverv endnu engang indenfor til iværksætterkursus. Kurset holdes to gange årligt, og de to arrangører har ved de seneste to kurser måttet melde alt udsolgt med 30 deltagere på begge kurser.

”Deltagerne på iværksætterkurset får en grundviden om en lang række relevante emner, når man går med tanker om at starte egen virksomhed. Vi kommer omkring alt lige fra forretningsplan til strategi, økonomi, salg, markedsføring, lovgivning og meget mere,” fortæller Niklas Pandell fra Sorø Erhverv, som er arrangør og tovholder på iværksætterkurset sammen med Lisbeth Eichen fra Slagelse Erhverv.

Kurset løber over syv kursusgange med oplæg fra lokale virksomheder. Mange af dem står også klar med en hjælpende hånd til de kursusdeltagere, der måtte ønske det efter kurset.

”Deltagerne på vores tidligere kurser har været meget positive over det udbytte, de har fået af kurset. Mange får øjnene op for emner, de ikke havde viden om før, og for nogle har det betydet, at de er blevet bevidste om dele, de skulle arbejde mere med, før de tog springet og startede som selvstændig erhvervsdrivende,” siger Niklas Pandell og fortsætter:

”Kurset giver også deltagerne mulighed for at netværke med andre, der går med samme tanker og drømme om iværksætteri. Ofte står deltagerne med de samme spørgsmål og udfordringer, selvom de kommer fra forskellige brancher. Noget vi også kan se i vores netværk for soloselvstændige, som en del af iværksætterne bliver medlem af, når de har startet deres virksomhed op.”

Gratis informationsaften for interesserede

Er man i tvivl, om iværksætterkurset er noget for en, afholder Sorø Erhverv og Slagelse Erhverv en gratis og uforpligtende informationsaften tirsdag den 3. oktober kl. 18.00-20.30 på Sorø Rådhus. Her kan man møde Niklas Pandell og Lisbeth Eichen, høre nærmere om iværksætterkursets indhold samt møde to iværksættere, der fortæller om det at starte sin egen virksomhed.

Efterårets iværksætterkursus starter tirsdag den 24. oktober og løber over seks tirsdage og en onsdag frem til den 5. december, alle dage kl. 18.00-20.30 på Sorø Rådhus, Rådhusvej 8 i Sorø. Prisen er 1.000 kr. for hele kurset. Der er et begrænset antal pladser.

Tilmelding til både informationsaften og selve iværksætterkurset kan ske via soroeerhverv.nemtilmeld.dk