NYHED

Indstilling til kulturpriser 2023

14-09-2023

Fortæl os, hvem der skal have anerkendelse for sin kulturindsats. Der er to priser på spil: Sorø Kommunes Kulturpris og Trelleborgfondens Kulturpris.

Hvem synes du, der skal modtage dette års kulturpris? Prisen går til en person, en gruppe eller institution, der på særlig vis har gjort en indsats på det kulturelle område i Sorø Kommune.

Sorø Kommunes Kulturpris

Så har du oplevet en god koncert, set en spændende udstilling, eller gør din lokale kulturforening en helt særlig indsats lige der, hvor du bor, så tøv ikke med at fortælle Kultur og Fritidsudvalget, hvem du synes fortjener at få en særlig anerkendelse. Kulturprisen er på 5.000 kr., og bliver overrakt ved et festligt arrangement, hvor Sorø Kommune er vært.

Skynd dig til tasterne og send et par ord til meti@soroe.dk , hvor du begrunder hvorfor lige netop den forening, person eller det arrangement fortjener at få kulturprisen.

Vi skal høre fra dig senest onsdag den 20. september kl. 10.00. 

Udvalget tager stilling til hvem der skal modtage kulturprisen på deres møde den 27. september.

 

Trelleborgfondens Kulturpris 

Husk også at indstille din kandidat til Trelleborgfondens kulturpris, som bliver uddelt samme aften. Prisen er på 25.000 kr.

Du kan indstille:

  • En person, gruppe eller forening, der med sin store indsats har gjort noget ekstraordinært for kulturen i Sorø Kommune.
  • Et kulturelt forbillede, som inspirerer sine omgivelser.
  • En person, gruppe eller forening, der har været med til at sætte Sorø Kommune på landkortet i kulturel henseende.

Send din indstilling senest den 26. september til hetn@sydbank.dk eller aflever den i Sydbank Sorø, Storgade 28,

Læs mere om  Trelleborgfonden her: Trelleborg Fonden | Selvstændig fond | Sydbank