Pressemeddelelse

Michael Christensen bliver ny økonomi- og stabsdirektør i Sorø Kommune

27-11-2023

Michael Christensen tiltræder som ny økonomi- og stabsdirektør i Sorø Kommune pr. 1. januar 2024. Han kommer fra en stilling som centerchef for Økonomi & Ejendomme i Helsingør Kommune og har tidligere haft ledende stillinger i Københavns Kommune.

Michael Christensen, ny økonomi- og stabsdirektør i Sorø Kommune
Foto: Asta Ostrowski

1. januar 2024 tiltræder Michael Christensen som ny økonomi- og stabsdirektør i Sorø Kommune. Michael Christensen er 46 år og kommer fra en stilling som centerchef for Økonomi & Ejendomme i Helsingør Kommune. Han har tidligere været leder af Budget- og Analyse i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune.

Michael Christensen har gennem sin karriere været ansvarlig for strategisk udvikling og implementering af nye økonomistyringsløsninger og har på ejendomsområdet ledet flere succesfulde projekter inden for bl.a. idrætsområdet, ligesom han har stået i spidsen for flere andre forandringsprocesser. Som økonomi- og stabsdirektør skal Michael Christensen stå i spidsen for Sorø Kommunes samlede økonomi- og stabsfunktioner.

Borgmester Gert Jørgensen udtaler:

”Jeg glæder mig til samarbejdet med Michael Christensen. Michael har en god kommunal ballast og erfaring inden for ledelse af såvel økonomi- som andre stabsfunktioner. Med Michael er jeg overbevist om, at vi får en sikker hånd på økonomien i vores kommune og en leder, der kan sikre den kontinuerlige udvikling af Sorø Kommunes stabsfunktioner for den bedst mulige understøttelse af den samlede organisation.”

Michael Christensen afløser Helle Wagner Gehlert på posten som økonomi- og stabsdirektør. Hun fratrådte stillingen tidligere på året.

Kommunaldirektør Henning Daugaard siger:

”Jeg vil gerne sige en stor tak til alle i Sorø Kommunes organisationen, der har trukket et ekstra læs de seneste måneder og hjulpet med at løfte de opgaver, der har ligget på økonomi- og stabsdirektørens skrivebord. Med Michaels tiltrædelse er Sorø Kommunes trepersoners direktion igen fuldtallig. Det er noget, jeg har set frem til, og jeg glæder mig til samarbejdet med Michael.”

Blå bog

Michael Christensen kommer fra en stilling som centerchef for Økonomi & Ejendomme i Helsingør Kommune. Han har tidligere været leder af Budget- og Analyse i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune.

Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har desuden en Executive Master of Business Administration fra Copenhagen Business School.

Michael Christensen er 46 år og far til to døtre. Han bor i Humlebæk.

Senest opdateret 27-11-2023