Pressemeddelelse

Ny hjemmeside lanceres i dag

29-03-2023

Sorø Kommune lancerer sin nye hjemmeside i dag. Modtager du nyhedsmails fra kommunen – og vil fortsætte med det – skal du tilmelde dig på ny på den nye hjemmeside. Og er der bestemt indhold, du ikke kan finde på siden, hører vi meget gerne fra dig.

Når klokken slår 12:00 i dag, onsdag d. 29. marts, trykker Sorø Kommune på knappen, der gør kommunens nye hjemmeside tilgængelig. Dermed lanceres første version af det nye soroe.dk.

I første version af hjemmesiden har kommunens fagcentre prioriteret det vigtigste indhold fra hvert fagområde og sørget for at få det lagt på den nye side. Resten af indholdet følger i de kommende måneder.

Er der noget, du mangler?

Kan du ikke finde lige præcis det indhold, du leder efter, opfordrer Sorø Kommune til, at du giver besked via denne formular:

Fortæl os, hvad du mangler

Webteamet vurderer for hver henvendelse, om den kan løses her og nu eller vil tage lidt længere tid, og giver dig besked.

Modtager du nyhedsmails fra kommunen?

Modtager du nyhedsmails fra Sorø Kommune – og vil fortsætte med det – skal du tilmelde dig på ny på den nye hjemmeside. De ugentlige nyhedsmails fra kommunen ophører med at eksistere ved overgangen til den nye hjemmeside. I stedet får du mulighed for at abonnere på de emner, du gerne vil have nyt om.

Du skal tilmelde dig de nyhedskategorier, der interesserer dig, på den nye hjemmeside under Nyheder. De nyheder, du abonnerer på, bliver herefter sendt til dig samme dag, nyheden slås op på hjemmesiden. På den måde sikrer vi, at du modtager nyhederne, mens de stadig er aktuelle.

Tilmeld dig nyhedsmails

Ny hjemmeside med brugeren for øje

Sorø Kommunes nye hjemmeside er mere brugervenlig og har kommunikation med borgeren og selvbetjening i fokus. Det skal være så let som muligt at bevæge sig rundt på siden og at finde svar på sit spørgsmål hurtigt. Derfor er den nye hjemmeside bygget op ud fra, hvad besøgende på hjemmesiden har brug for at kunne finde, frem for hvordan kommunen organisatorisk er bygget op.