Nyhed

Tandklinikken holder ferie – det gør bøjlen ikke!

28-06-2023

Tandklinikken holder ferielukket fra den 1. juli til og med den 14. august 2023. Men bøjlen holder ikke ferie! Læs her, hvad du skal gøre, hvis du oplever problemer med bøjlen i ferieperioden.

Tandklinikken holder ferielukket fra den 1. juli til og med den 14. august 2023.

Men bøjlen holder ikke ferie!

Går din bøjle i stykker, eller generer den, så prøv om du eller dine forældre selv kan afhjælpe problemet. Hvis ikke I selv kan løse problemet, henviser vi til at kontakte en privatpraktiserende tandlæge efter eget valg.

Aftagelige bøjler

Det er vigtigt, at du fortsat bruger bøjlen!

Er der skarpe kanter, der generer, kan de fjernes f.eks. med en lille fil. Ståltråd, der generer, kan man forsigtigt bukke lidt, eller det kan klippes af.

Har du en bøjle, du skruer på, og er den blevet stram, kan den komme til at passe bedre ved at skrue et par huller tilbage. Tryk bøjlen helt på plads, så den sidder, og brug bøjlen, som vi har aftalt. Stop evt. med at skrue, men brug fortsat bøjlen som aftalt.

Fastsiddende bøjler

Hvis der er noget, der stikker, så prøv, om du selv eller en af dine forældre forsigtigt kan bukke det på plads, f.eks. med en pincet, eller klip med en saks eller en lille bidetang. Du kan også bruge voks, vådt vat eller et stykke sukkerfrit tyggegummi omkring det, der stikker og generer på din bøjle.

Er der løse dele på bøjlen, skal du fjerne dem forsigtigt og gemme dem, så de kan medbringes på klinikken.

Hold tænder og bøjle ekstra rene! 😊

Henvend dig straks til os på klinikken, når vi åbner efter ferien, på telefon: 5787 6750, eller send os en mail på tandplejen@soroe.dk.

Smilende mund med bøjle på tænderne

Vi ønsker dig en rigtig god ferie!

Hilsen
Tandreguleringen
Sorø Kommunale Tandpleje