Tryg valgdag for alle

10. november 2021
Håndsprit, god afstand og hyppig udluftning er med til at sikre en tryg valgdag den 16. november.

I Sorø Kommunes valgsekretariat arbejdes der i disse dage på højtryk for at sikre trygge rammer for alle, når kommunal- og regionsrådsvalget løber af stablen tirsdag den 16. november.

 

På valgstederne vil der være håndsprit, spritklude og afstandsmarkører. I løbet af dagen bliver der luftet grundigt ud, og blyanter og overflader i stemmeboksene bliver rengjort løbende. Som borger har man også mulighed for at medbringe sin egen blyant eller kuglepen. Mundbind og engangshandsker vil være til rådighed. Desuden bliver der arbejdet på at øge muligheden for at stemme udendørs.

 

Borgerne opfordres desuden til at være med til at undgå myldretid på valgstederne ved at møde op i løbet af formiddagen eller i de tidlige eftermiddagstimer, hvis man har mulighed for det.

 

Konst. kommunaldirektør i Sorø Kommune, Andreas Jegstrup, siger:

 

"Borgerne kan trygt møde frem på valgdagen. Vi er meget opmærksomme og gør alt, hvad vi kan, for at sikre en tryg valghandling med god afstand, udluftning, håndsprit osv. Skulle man alligevel føle sig utryg, vil jeg opfordre til, at man benytter sig af muligheden for at brevstemme frem til på fredag."

 

Kontakt

Kommunikation Signe Foersom

Tlf.: 57 87 60 19 / 23 83 46 17
sifo@soroe.dk 
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø

CORONAVIRUS

Se aktuelle åbningstider og praktiske oplysninger her.