Trivselsuge fra 17.-23. maj

22. april 2021
Sorø Kommune og Sorø Erhvervsudviklingsråd sætter fokus på medarbejdertrivsel efter corona-år.

I samarbejde med blandt andre Sorø Erhverv og Sorø Erhvervsudviklingsråd vil Sorø Kommune sætte fokus på trivsel efter et højst usædvanligt år med corona, som har budt på udfordringer, afstand og forandringer.

 

Sorø Kommunes kommunaldirektør Søren S. Kjær siger:

 

- Det seneste år har været anderledes end forventet og har budt på flere forandringer, end vi kan tælle. Både menneskeligt og arbejdsmæssigt har der været masser af udfordringer, men heldigvis også en kolossal vilje og evne til at finde løsninger i fællesskab, vise samfundssind og udøve godt kollegaskab. I Sorø Kommune har vi besluttet, at uge 20 skal være en uge, hvor vi sætter trivsel i fokus og gør lidt ekstra for at sikre, at alle har det godt. Og vi gør det i fællesskab, men dog stadig på afstand!

 

Alle de kommunale arbejdspladser bliver derfor opfordret til at sætte trivslen i centrum og arrangere en eller flere aktiviteter i løbet af ugen. Aktiviteterne planlægges og gennemføres lokalt på den enkelte arbejdsplads, og der vil være inspiration at hente i et idékatalog, som sendes ud til alle arbejdspladser. Kataloget rummer ideer til teambuildingøvelser som papirflyvningskonkurrence, fotostafet og mere samtalebaserede aktiviteter.

Projektleder Nina Vedel siger:


- Vi vil gerne give hver enkelt arbejdsplads muligheden for at vælge, hvordan netop de vil sætte fokus på trivslen. Derfor giver vi inspiration til aktiviteter, som kan laves på arbejdspladsen, udendørs, i skoven eller virtuelt - og der er aktiviteter for både små og større grupper. Man er også velkommen til at gøre noget helt andet, vi håber bare, at rigtig mange har lyst til at være med.

 

Erhvervsudviklingsrådet inviterer

Sorø Erhverv og Sorø Erhvervsudviklingsrådet har grebet trivselsbolden og udnævnt onsdag den 19. maj til trivselsdag, hvor de opfordrer alle virksomheder til at deltage i et fælles trivselsevent kl. 12-12.15. Erhvervsudviklingsrådet inviterer desuden alle til at deltage i en trivselsstafet, som fra kl. 12.15 afgår fra Ruds Vedby, Fjenneslev, Skovperlen (Slagelsevej) og Kongskilde med kurs mod Sorø. Alle er velkomne til at løbe med, så langt man vil - eller til at heppe langs ruterne.

 

- Vi ved, at bedre trivsel giver bedre bundlinje, så også derfor er vi i Erhvervsudviklingsrådet optagede af at sætte fokus på trivsel og sundhed. Vi håber, at rigtig mange virksomheder vil tage imod opfordringen til at være med i trivselseventet den 19. maj, så vi sammen kan sætte Sorø Kommune på landkortet som et sted, hvor vi i fællesskab sætter fokus på trivsel, siger Malene Frandsen, næstformand i Sorø Erhvervsudviklingsråd.

 

Sorø Gymnastikefterskole danser for

Sorø Gymnastikefterskole har udviklet en dansesekvens - Sorø Dansen - som alle inviteres til at danse med til. Dans og instruktionsvideo vil kunne ses på efterskolens blog på hjemmesiden https://soroefterskole.dk/blog/soroe-dansen. Hvis man er ekstra frisk, kan man filme sin dans og sende den til rs@soroefterskole.dk - så vil den indgå i en fælles video fra dagen.

 

 

Fakta:

  • Trivselsugen finder sted i uge 20 - fra 17. til 21. maj.
  • Der er ingen tilmelding - alle arbejdspladser tilrettelægger frit deres egne aktiviteter.
  • Inspiration til aktiviteter kan ses i idékataloget her
  • Erhvervsudviklingsrådets trivselsdag finder sted onsdag den 19. maj kl. 12-12.15. Trivselsstafetten afgår fra kl. 12.15 fra fire steder i Sorø Kommune.
  • Sorø Gymnastikefterskoles Sorø Dans kan ses på https://soroefterskole.dk/blog/soroe-dansen. Alle er velkomne til at danse med!

 

 

Kontakt

Kommunikation Signe Foersom

Tlf.: 57 87 60 19 / 23 83 46 17
sifo@soroe.dk 
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø

CORONAVIRUS

Se aktuelle åbningstider og praktiske oplysninger her.