Ny vicekommunaldirektør

31. marts 2021
Anders Jegstrup, 57, bliver ny vicekommunaldirektør i Sorø Kommune.

Andreas Jegstrup, 57, kommer som vicekommunaldirektør til at udgøre Sorø Kommunes topledelse sammen med kommunaldirektør Søren S. Kjær. Med en solid baggrund inden for velfærdsudvikling og økonomi kommer han til at stå i spidsen for udviklingen af kommunens velfærdsområder.

 

Andreas Jegstrup har været direktør i Ringsted Kommune gennem ni år, først som økonomidirektør, senest som social- og sundhedsdirektør, hvor han blandt andet har været ansvarlig for udviklingen af det nære sundhedsvæsen og øget fokus på hverdagsrehabilitering og velfærdsteknologi.

 

Borgmester Gert Jørgensen siger:

 

- Jeg glæder mig til et forhåbentlig mangeårigt samarbejde med Andreas Jegstrup, som med sin stærke økonomibaggrund vil være mand for at kunne fastholde en sund økonomi, så vi kan fortsætte den meget positive udvikling, som Sorø Kommune er inde i.

 

Kommunaldirektør Søren S. Kjær siger:

 

- Jeg tror, at vi med Andreas Jegstrup har fundet den helt rigtige profil til jobbet. Blandt vicekommunaldirektørens vigtigste opgave er at sikre den tværgående udvikling af de store velfærdsområder, og her giver Andreas' baggrund fra både økonomiområdet og socialområdet rigtige gode forudsætninger. Personligt glæder jeg mig til et godt og tæt samarbejde med Andreas, og jeg fornemmer, at han - ligesom jeg selv - er dybt optaget af at skabe sammenhæng mellem de politiske beslutninger og kommunens daglige opgaveløsning.

 

Andreas Jegstrup siger:

 

- Jeg er utrolig glad for, at Sorø Kommune har vist mig den tillid at pege på mig som ny vicekommunaldirektør. Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til den tillid. Fra mine ni år som direktør i Ringsted Kommune kan jeg bidrage med solid viden og erfaring fra en bred række af velfærdsområder. Som vicekommunaldirektør i Sorø Kommune glæder jeg mig til at få mulighed for at arbejde med at udvikle alle velfærdsområderne i en ambitiøs kommune, som vil noget på borgernes og erhvervslivets vegne.

 

- Fra min tid i det midtsjællandske kender jeg Sorø Kommune som et fantastisk sted med mange muligheder og en klar vision for fremtiden. Jeg glæder mig til at bidrage til at realisere visionen til gavn for kommunens borgere og erhvervsliv og sammen med de mange dygtige medarbejdere i kommunen.

 

Andreas Jegstrup tiltræder den 12. april.

Kontakt

Kommunikation Signe Foersom

Tlf.: 57 87 60 19 / 23 83 46 17
sifo@soroe.dk 
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø

CORONAVIRUS

Se aktuelle åbningstider og praktiske oplysninger her.