Fast vaccinested i Sorø

10. marts 2021
D. 11. marts åbner vaccinested i Sorø Hallen. I første omgang for særligt udvalgte.

Udvalgte borgere i Sorø Kommune får fra den 11. marts mulighed for at blive vaccineret mod coronavirus i deres hjemkommune. Senere vil vaccinationsstedet i Sorø Hallen blive tilgængeligt for alle borgere, der er inviteret til vaccination.

Det er et år siden, statsministeren bad os om at lukke samfundet delvist ned. Det har været et udfordrende år. Men at vi kan begynde at se borgere fra Sorø Kommune blive vaccineret i Sorø er et skridt i den rigtige retning. Forhåbentlig er det en retning, der fører os til en tryg genåbning af vores samfund, siger borgmester Gert Jørgensen, Sorø Kommune.

 

Kommunen har koordineret

I første omgang er det borgere i gruppe 2 og 3, der er inviteret til vaccination i Sorø Hallen. Det vil sige borgere på 65 år eller derover, som modtager både personlig og praktisk hjælp i hjemmet og borgere på 85 år eller derover.

Medarbejdere fra Sorø Kommune har koordineret vaccination med en stor del af de borgere, som bliver vaccineret på torsdag. Det drejer sig om de borgere, som på forhånd er vurderet til ikke selv at kunne transportere sig til vaccinationsstedet. Dertil kommer et antal borgere, som selv har booket deres tid i hallen via vacciner.dk.

 

Først de særligt udvalgte, siden alle

Det er i første omgang ikke alle, der kan vælge at blive vaccineret i Sorø Hallen. Det skyldes, at der stadig ikke er et stort nok antal vacciner til rådighed. De vacciner, der er til rådighed bliver fordelt på Region Sjællands seks store vaccinationscentre i Holbæk, Køge, Guldborgsund, Næstved, Roskilde og Slagelse.

Men når der er en større og mere stabil leverance af vacciner, bliver Sorø Hallen tilgængelig blandt de steder, hvor alle inviterede kan vælge at booke tid til vaccination. Indtil da, vil vaccinationsstedet kun fremgå af valgmulighederne for begrænsede grupper.

Sorø Hallen vil i den kommende tid fungere som vaccinationssted hver torsdag fra kl. 10-19.

 

For yderligere information

Brian Borg Andersen, Kommunikationskonsulent, Sorø Kommune, 2384 2788

Kontakt

KommunikationBrian Borg Andersen

Tlf.: 23 84 27 88
bban@soroe.dk 
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø

CORONAVIRUS

Se aktuelle åbningstider og praktiske oplysninger her.