Flere vaccineres nu

13. januar 2021
Borgere på 85+ der modtager personlig og praktisk hjælp er inviteret til vaccination

Efter beboerne på kommunens plejecentre i sidste uge fik tilbudt vaccinen mod COVID-19, er det nu blevet tid til vaccination af den næste gruppe af borgere i Sorø Kommune.

Det drejer sig om borgere på 85 år eller derover, som er modtagere af såvel personlig som praktisk hjælp. Medarbejdere fra Social Service har været i telefonisk kontakt med alle borgere i denne gruppe for at afklare, hvilket behov for transport borgerne har.

I de seneste dage har der været hektisk aktivitet på tværs af flere af kommunens fagcentre for at stå klar til at sikre et godt vaccinationsforløb for netop de borgere.

Nu er der tilgængelige vacciner til denne gruppe af borgere, som selvfølgelig bliver kontaktet med et tidspunkt for, hvornår de bliver afhentet og kørt til et vaccinationssted.

Derudover har Sorø Kommune og Region Sjælland i samarbejde skabt mulighed for, at borgerne kan blive vaccineret udenfor de etablerede vaccinationssteder. Således skal den næste runde af vaccinationer foregå på Kaarsbergcentret, torsdag d. 14. januar.

De øvrige borgere i kommunen vil modtage et brev, når de har mulighed for selv at gå ind og bestille tid til en vaccine.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vaccinationsprogrammet kommer til at foregå er der samlet en række nyttige oplysninger på vacciner.dk. Det er også via vacciner.dk, at de fleste borgere i Region Sjælland kommer til at bestille tid til deres vacciner.

Kontakt

KommunikationBrian Borg Andersen

Tlf.: 57 87 60 19
bban@soroe.dk 
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø

CORONAVIRUS

Se aktuelle åbningstider og praktiske oplysninger her.