Nyt kort over mødesteder

11. oktober 2020
Det er nu blevet nemmere at få et overblik over, hvor man som forening og frivillig kan låne lokaler

På Sorø Kommunes hjemmeside er der nu oprettet et digitalt kort, der viser de forskellige lokationer, man som forening eller frivillig kan låne - herunder også kultur- og borgerhuse. Via kortet kan man klikke sig videre til de relevante hjemmesider med onlinebooking eller kontaktinformation.

Man kan også søge på bestemte typer lokaler for eksempel mødelokaler, aktivitetslokaler, sale eller haller, så man lettere kan finde præcis den type lokale, man har brug for.

 

Bo Christensen, formand for Kultur og Fritidsudvalget, glæder sig over det nye tiltag:

- Foreningerne og de frivillige spiller en fantastisk rolle i Sorø Kommune. Det er vigtigt for os at understøtte deres gode arbejde, blandt andet ved at gøre det mere overskueligt at finde steder, man kan mødes. Det nye kort gør det lidt nemmere for alle, som gerne vil udvikle og udfolde lokale fællesskaber og aktiviteter.

 

Jens Nygaard, formand for Teknik og Miljøudvalget, siger:

- Når man ser på kortet, får man et godt overblik over de muligheder, der er rundt om i hele kommunen med forskellige typer lokaler, som vi er glade for at kunne stille til rådighed for borgerne og foreningslivet. 

 

Oversigtskortet kan også være en hjælp til de frivillige og foreninger, der på grund af den nuværende coronasituation har behov for at finde alternative lokaler til deres aktiviteter - fx større lokaler.

Det nye oversigtskort kan findes på siden HER

Har man som forening eller frivillig spørgsmål i forhold til at låne eller leje lokaler, kan man finde mere information på hjemmesiden - eller kontakte Sorø Kommune for at høre mere om mulighederne: booking@soroe.dk

 

Kontakt

Byråd og Kultur

Tlf.: 57 87 60 20 / 57 87 61 16
kulturogfritid@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø

CORONAVIRUS

Se aktuelle åbningstider og praktiske oplysninger her.