Ny beredskabsdirektør

01. september 2020
Vestsjællands Brandvæsen har ansat en ny beredskabsdirektør

Vestsjællands Brandvæsen, som indtil årsskiftet dækker Lejre, Sorø, Holbæk, Kalundborg og Odsherred Kommuner, får fra den 01.09.2020 en ny beredskabsdirektør, Lars Karlsen.

Lars Karlsen har mange års erfaring i beredskabsbranchen og har fungeret som konstitueret beredskabsdirektør i Vestsjællands Brandvæsen efter den hidtidige beredskabsdirektør Helle Søeberg. Karlsen har i sin tid som konstitueret beredskabsdirektør lavet en reorganisering og udarbejdet en fælles retning med et nyt værdisæt, ny vision og mission. Den nye fælles retning er beredskabets ledestjerne og den fremtid, virksomheden ser for sig.

Vestsjællands Brandvæsen har været igennem en turbulent tid, nu er der brug for ro og fremgang. Karlsen siger selv, at han både er stolt og glad over at have fået jobbet som beredskabsdirektør. Han mener, at Vestsjællands Brandvæsen har potentiale for at opnå succes og glæder sig til at samarbejde med alle sine ledere, medarbejdere og frivillige om kerneopgaven. 

"Jeg ser frem til at bidrage til videreudvikling af Vestsjællands Brandvæsen i tæt samarbejde med den nye ledelse, medarbejdere, frivillige, kommunerne, beredskabskommissionen og øvrige interessenter," fortæller Lars Karlsen.

Kontakt for yderligere oplysninger vedr. pressemeddelelsen:

Lars Karlsen, direktør i Vestsjællands Brandvæsen, telefon 20 27 17 04

CORONAVIRUS

Se aktuelle åbningstider og praktiske oplysninger her.