Sådan passer vi på børnene

18. marts 2020
Nødpasningen i Sorø Kommunes daginstitutioner er tilrettelagt, så smittespredning bremses.

Der bliver i disse dage lagt vagt- og bemandingsplaner i alle dele af Sorø Kommune. Målet er at passe på borgerne, forhindre smittekæder og sikre, at der er nok personale til den kommende tid. 

Også nødpasningen i Sorø Kommunes dagtilbud er bygget op med fokus på at beskytte både børn og personale mod smittespredning.


Helt konkret er personalet inddelt i "kæder", som arbejder adskilt af hinanden. Den første kæde består af de medarbejdere, som varetager nødpasningen på nuværende tidspunkt. Disse medarbejdere er på arbejde, så længe alle medarbejdere i kæden er raske. Hvis en medarbejder i kæden bliver syg, skiftes hele kæden ud med næste kæde. På den måde undgås det, at smitte spredes mellem kæderne.


- Det er nyt for os at tænke bemanding i en coronatid. Nu handler det for eksempel ikke om at fordele vagterne ligeligt blandt medarbejderne, men tværtimod om at lade nogle være i front så længe, som muligt, sådan at andre kan arbejde hjemmefra og holde sig friske, til hvis de første skulle blive syge. Vi oplever en stor forståelse og opbakning fra både medarbejdere og forældre, siger Johanna Jonsdottir, områdeleder i område Syd i Sorø Kommune.

 

Kontakt

Børn og Familier

Tlf.: 57 87 60 00
familieraadgivningen@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø

CORONAVIRUS

Se aktuelle åbningstider og praktiske oplysninger her.