Røgfri i 2020!

03. januar 2020
Gratis hjælp til rygestop, samt tilskud til nikotinerstatning

Drømmer du om at blive røgfri eller kender du nogen, der gerne vil være røgfri, har du nu en chance for, at gøre det til virkelighed.

 

Fokus på fællesskaber

Skal man stoppe med at ryge, viser mange undersøgelser, at den højeste succesrate forekommer, når et rygestopprojekt sker i fællesskab med andre, der har den samme drøm om at blive røgfri. Alle erfaringer viser, at de fællesskaber, der opstår på et kursusforløb, styrker den enkeltes motivation og tillid til sig selv, og det får automatisk en afsmittende positiv effekt på de andre i en gruppe.

Er man ikke til grupper og fællesskaber, er der også god succesrate på at få et individuelt rådgivningsforløb, hvor en erfaren rygestoprådgiver vil hjælpe dig igennem et rygestop.

 

Hvordan kommer du videre med et rygestop?

Sorø Sundhedscenter tilbyder løbende optag på individuelle rygestopforløb, og er det noget for dig, kan du kontakte Sorø Sundhedscenter på tlf. 57 87 71 40. mail:sundhedscenter@soroe.dk

Ønsker du at tilmelde dig et rygestopkursus på Dianalund apotek med opstart i uge 3, kan du tilmelde dig på: tlf.  58 26 44 14 mail: soroe@apoteket.dk

Ønsker du at tilmelde dig et rygestopkursus på Sorø Apotek med opstart i uge 5, kan du tilmelde dig på: tlf. 57 83 00 12.

Kontakt

Social og SundhedSorø Sundhedscenter

Tlf.: 57 87 71 40
sundhedscenter@soroe.dk 
ÅbningstiderTelefontid: Man-fre: 8.00-12.00
AdresseDr. Kaarsbergsvej 5
4180 Sorø