Fyrtårnsprisen 2019

26. november 2019
Hvem er bedst til at sætte Sorø Kommune på Landkortet?

FYRTÅRNSPRIS skal gøre Sorø synlig i hele Danmark 

Jagten på kandidater til Fyrtårnsprisen er gået ind. Til nytårskuren uddeler Sorø Erhvervsudviklingsråd en helt ny pris til en virksomhed og en organisation, foreninger eller person, der har synliggjort Sorø Kommune udenfor kommunens grænser. 

Synlighed spiller en stor og afgørende rolle for udvikling og trivsel i Sorø Kommune. Det skal Fyrtårnsprisen sætte fokus på. For at vinde prisen er det afgørende, at man har formået at skabe opmærksomhed omkring Sorø. Det kan være ved at trække besøgende, handel eller arbejdspladser til kommunen, eller på anden måde have fået sat Sorø på landkortet.

Se mere og nominer din kandidat her: http://fyrtaarnsprisen.dk/

 

Kontakt

Laila Haunstrup Bregner CarlsenErhvervschef

Tlf.: 57 87 60 35, Mobil: 20 26 50 81
Email: lbc@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 8.00-15.30
Tors: 8.00-17.00
Fre: 8.00-13.30
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø

CORONAVIRUS

Se aktuelle åbningstider og praktiske oplysninger her.