Ny fagcenterchef

29. oktober 2019
Den 1. december 2019 starter Annette Homilius som ny fagcenterchef i Social og Sundhed.

Der var 17 ansøgere til stillingen. Det var et stærkt felt, og det vidner om, at Sorø Kommune kan tiltrække stærke ansøgere.

 

Annette kommer fra en stilling som socialchef i Køge Kommune, og hun har en lang erfaring fra fire forskellige kommuner, senest Køge Kommune. Annette er uddannet i statskundskab på Århus Universitet i 1994, og hun har en master grad i offentlig ledelse fra 2015. Hun har Vestsjælland i blodet, da hun er vokset op på Kalundborg egnen. Annette er 54 år, gift, har tre børn og bor i København.

 

Annette udtaler: "Jeg glæder mig til den 1. december. Jeg kender Sorø Kommune som en faglig stærk og troværdig samarbejdspartner. Jeg ser frem til at skulle bidrage til arbejdet med implementering af Sorø Kommunes Vision 2022.

 

For mig er det at løfte strategiske udfordringer og samtidig skabe bånd mellem noget meget lokalt og noget, der rækker ud i en større sammenhæng stærkt motiverende. Ikke mindst arbejdet med at videreudvikle og nytænke opgaveløsningen på social- og sundhedsområdet i samarbejde med Byrådet, ledere, medarbejdere og borgere."

 

Annette har vigtige erfaringer og kompetencer, som vi har brug for i en tid, hvor den demografiske udvikling hele tiden medfører, at der skal tages stilling til, hvordan man bruger ressourcerne på bedste vis. Annettes ledelsesstil er karakteriseret ved en høj grad af uddelegering og en anerkendende tilgang. Hun passer godt ind til Sorø Kommune, hvor vi lægger vægt på at vi skal kunne samarbejde på tværs, hvor vi værdsætter en tillidsfuld kultur, og hvor vi forventer, at alle tager et medansvar for de fælles mål.

 

Formand for Social og Sundhedsudvalget Lars Schmidt udtaler: "Annette er en profil efter mit hoved. Jeg tror hun kan være med til at fastholde vores tradition for at have et tæt samarbejde mellem det politiske og det administrative niveau. Jeg ser særligt frem til, hvordan Annette kan være med til at arbejde med tema et under Vision 22 og samtidig også, hvordan Annette kan være med til at skabe den udvikling i vores store velfærdsområde, så vi får det bedste ud af vores ressourcer".

 

Kontakt

Søren S. Kjær, kommunaldirektør, på telefon 21 68 50 30