Ud med det store pap

12. juni 2019
Vi hører ofte, at rummet til papir og småt pap ikke er stort nok. Kan stort pap være synderen?

Rummet i genbrugsbeholderen til papir og småt pap er ikke beregnet til stort pap. Stort pap sætter sig fast/i spænd og forhindrer korrekt tømning. Er der top på genbrugsbeholderen, hverken kan eller må skraldemændene tømme den. De skal lade den stå med en besked om, hvorfor den ikke er tømt. En meget fyldt beholder kan også skabe problemer for skraldemanden, selvom der ikke er top på. Fx hvis du har fyldt den så meget, at affaldet kiler sig fast i rummet.

Se vores film om Poul, der "kæmper" med pappet, og læs mere på https://www.affaldplus.dk/stort-pap-skal-op-af-din-genbrugsbeholder.

Kontakt

AffaldPlus

Tlf.: 55 75 08 00
affaldplus@affaldplus.dk 
ÅbningstiderMan-tors: 8.00-15.30
Fre: 8.00-14.00
AdresseVed Fjorden 20
4700 Næstved