Job: Lærer Stenlille Skole

11. oktober 2018
Ansvarsbevidst og engageret lærer søges til Stenlille Skole. Frist: 12. november.

Vi søger en sprudlende, kompetent og dygtig lærer til en af Sorø Kommunes bedste arbejdspladser. Du skal have lyst og overskud til at indgå i professionelle læringsfælleskaber med henblik på at udvikle kerneopgaven.

 

Vi forventer, at du mestrer klasserumsledelse og har gode relationelle kompetencer i forhold til både børn og kolleger. Teamsamarbejde er centralt hos os, og vi bestræber os på fortsat at udvikle et tæt teamsamarbejde, hvor gode samarbejdsevner er et must, og hvor vi sætter læring og trivsel i højsædet.

 

Vi søger en kollega, der foruden at være det bedste match til vores skole fx har fagkombinationen dansk, håndværk & design, engelsk og andre kombinationer kan også være relevante. Kan du genkende dig selv i ovenstående - så ser vi frem til at høre fra dig!

 

Hvem er vi?

Stenlille Skole er en fantastisk skole og arbejdsplads for børn og voksne, hvor læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær - en kreativ og evidensbaseret skole fuld af initiativ, bevægelse og udviklende fællesskaber. Skolen som helhed arbejder ud fra værdierne høj faglighed, anerkendelse og god trivsel.

 

Vi har ca. 450 elever fra 0. - 9. klasse fordelt på 2-3 spor. Skolen ligger 9 km nord for Sorø og har gode inden- og udendørs rammer. Vi er ca. 60 engagerede medarbejdere, hvor teamstrukturen vægtes højt og medarbejderne arbejder i 2-årgangsteam.

 

Stenlille Skole har fokus på inklusion og it og vores elever og medarbejdere har en iPad som skoleredskab. Det er samtidig meget vigtigt for os at tage udgangspunkt i den enkelte elevs trivsel og udvikling- et vigtigt udgangspunkt for at alle børn får mulighed for at udnytte deres fulde potentiale.

 

Hvad kan vi tilbyde?

Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne, og vi er mange, der vil bakke dig op. Vi har et velfungerende samarbejde med SFO og pædagoger i undervisningen. Skolens ledelse arbejder ud fra en tilgang om at være tæt på den daglige praksis.

 

Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte Skoleleder Steen Windfeldt på telefon 30276718 eller 57876160, souschef Malene Härstedt på telefon 61144401 eller afdelingsleder Helle Solander på telefon 51144494.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt og senest mandag den 12. november 2018 kl. 12.00. Der bliver afholdt ansættelsessamtaler i uge 47.  Ansøgning med relevant bilag sendes elektronisk til: Stenlille skoles mailadresse: jobstlskole@soroe.dk (mærk ansøgning "lærer Stenlille Skole") Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst med DLF. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

 

Sorø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. Sorø Kommune er røgfri arbejdsplads.