Lån lokaler, sale og haller

Herunder finder du et oversigtskort med steder, hvor der er mulighed for at låne lokaler, sale og haller i Sorø Kommune.

For at gøre det nemmere at finde et egnet lokale, kan du også søge på forskellige typer lokaler. Vær opmærksom på at samme lokation kan indeholde flere forskellige lokaletyper. 

 

Aktivitetslokaler - er lokaler hvor der typisk er plads til lidt større forsamlinger i forbindelse med ex. foredrag, undervisning, interne kurser eller fritidsaktiviteter som ex. sang.

Mødelokaler - er typisk lidt mindre lokaler end aktivitetslokalerne, men der som minimum er adgang til borde og stole.

"Mødesteder" - er lokationer, hvor der er i visse tidsrum er adgang til at mødes, uden at man på forhånd skal lave en booking eller forudgående aftale og med mulighed for frit at samles. Det kan ex. være på biblioteket eller i Sorø Hallens åbne cafeteria-område.

Sale/haller - herunder gymnastiksale og multisale - er typisk steder, hvor der kan dyrkes diverse idræt og motionsaktiviteter.

Kultur- og borgerhuse - har typisk både mødelokaler og aktivitetslokaler. Kontakt det enkelte sted for nærmere detaljer.

OBS. Lokaletyperne er vejledende, da størrelse og udformning varierer og afhænger af det enkelte sted.

 

Overblik over lokaleoplysninger - ønskes et overblik over alle lokationer, der er tilgængelige via foreningsportalen, herunder de specifikke lokaleoplysninger.

 

Hvem kan låne lokaler?

Priser

Hvordan booker du?

Kultur- og borgerhuse

Niløse Gl. Skole – og lokaler til private arrangementer

Regler for lån af lokaler og haller

Fordelingsregler og sæsonbooking

Den mobile landsbyscene

Kontakt

Byråd og KulturKarin Heilesen

Tlf.: 57 87 60 20
kahe@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø