Kunst og udstillingssteder

Siden er under ombygning. Vi beklager rodet :-) 

 

  • Kunst i pinsen er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor kunstnere, kunsthåndværkere og gallerier i seks midt- og vestsjællandske kommuner åbner dørene for alle interesserede.
  • Er du kunstner, kunsthåndværker eller har et udstillingssted, kan du deltage i kunstdagene. Kunstdagene er for både amatører og professionelle, og det koster 800 kr. at deltage.
Tilmelding til Kunstdage i pinsen
  • Tilmeldingen for 2021 er åben i perioden den 1. februar til den 1. marts. 

Om kunstdagene

Kunst og pinse er blevet en tradition i det midt- og vestsjællandske. Over 100 kunstnere, udstillingssteder og kunsthåndværkere har hvert år de sidste 15 år åbnet dørene og inviteret til en bred vifte af forskellige kunstneriske udtryk, genrer og håndværk.
 
Kunstdage i pinsen er et samarbejde mellem Kalundborg, Lejre, Ringsted, Slagelse, Holbæk og Sorø Kommune. 

Informationsfolder og annoncering

Der udgives hvert år en folder, hvor der er en kort præsentation af de kunstnere, der er en del af kunstdage i pinsen, og et kort over hvor i regionen, de udstiller. Folderen bliver sammen med plakater delt rundt til kunstnerne, biblioteker og turistbureauer. Læs mere på Kunstdage i pinsens hjemmeside.

Der bliver både annonceret i lokale og landsdækkende aviser samt kunstaviser, og der oprettes en facebookside for kunstdage i pinsen, hvor der også reklameres for arrangementet. 

App og Facebook

Som noget nyt lancerer Kunstdage i Pinsen en app med tekst og billeder om de forskellige udstillingssteder samt en facebookside. 

Kontakt

Byråd og KulturMette Tingholm

Tlf.: 57 87 61 16
meti@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø