Kulturen i naturen

Kunsten i naturen, litteraturen i naturen, naturen i naturen. Naturen kan bruges på mange måder og der venter masser af spændende oplevelser derude, hvad enten du tager et staffeli, gode vandrestøvler eller en god ven under armen. Sorø Kommune har i fællesskab med Destination Sjælland lavet en hjemmeside, der giver inspiration til noget af alt det, du kan opleve på vores smukke egn.

Kulturen i naturen samler noget af alt det, som gør Sorø Kommune til noget særligt, nemlig de mange natur- og kulturoplevelser. Der er aldrig langt til den næste naturoplevelse, hvad enten du vil stå tidligt op og høre nattergalens sang om foråret eller gå på svampejagt om efteråret. Men vi er også beriget med en spændende kulturhistorie, der trækker tråde helt tilbage til de første bosættelser i Bromme, over middelalderens magtkampe til oplysningstidens store forfattere - alt sammen noget, der har sat vores lille plet på landkortet indtil flere gange i Danmarkshistorien. 

På siden kan du finde inspiration til cykel- eller gåture, koncertoplevelser, museer, smukke steder i naturen og meget mere. 

 

Udklip 2 Kulturen I Naturen

 

Kig forbi og lad dig inspirere.

Siden er udviklet i samarbejde med Destination Sjælland