Virksomhed på folkemødet

Vil du være med til Folkemøde Sorø 2020?

Din virksomhed kan også få plads på årets folkemøde.

Lørdag den 19. september afholdes Folkemøde Sorø for anden gang - denne gang i et lidt andet format. Efter en lang periode med nedlukning af samfundet sætter Folkemøde Sorø i år fokus på alt dét, der er med til at skabe levende byer og lokalsamfund.

Fra kl 11.00-16.00 på Store Plads ved Akademiet vil der være stande, debatter, aktivitetsområder og masser af mulighed for dialog.

Meld dig til inspirationsmøde og læs mere på hjemmesiden for Folkemøde Sorø.

 

OBS: Særligt for fødevareproducenter og -forhandlere:

Samme dag arrangerer Sorø Handel og Service i samarbejde med Sorø Erhverv madmarked med lokale fødevareproducenter og- forhandlere på Torvet og langs Storgade. Her vil også Destinations Sjællands fødevarekaravane "Smag Lokalt" lægge vejen forbi med ti stande fra lokale fødevareproducenter fra Destinationens fem kommuner.

Kontakt Sorø Erhverv på erhverv@soroe.dk for at høre mere.

 

 

Opfordring fra Sorø Erhvervsudviklingsråd

Formand for Sorø Erhvervsudviklingsråd, Michael von Bülow, har skrevet følgende opfordring til at deltage i årets folkemåde:

 

Folkemødet i Sorø er en mulighed for erhvervslivet til at gøre sin stemme i lokalsamfundet
gældende. Jeg vil gerne benytte dette nyhedsbrev til at komme med en opfordring til alle
virksomheder i Sorø Kommune: Deltag i efterårets Folkemøde Sorø.

 

Til årets nytårskur deltog over 200 virksomheder fra hele kommunen, det var fantastisk at være vidne til den opbakning og entusiasme, der var til stede. Lad os sammen vise, hvor stor betydning vi har for lokalsamfundet. Vi deltager dagligt i partnerskaber med andre virksomheder, organisationer og institutioner, der skaber udvikling for området og folkemødet er en enestående mulighed for at vise de resultater, der er opnået.


Vi kan noget særligt her, det har erhvervslivet vist gang på gang, men i hverdagen sker der let dét, at det går upåagtet hen. Folkemøde Sorø er vores mulighed for at vise den udvikling og de resultater, virksomhederne skaber. Der er mange frugtbare eksempler på samarbejde, forskning, innovation, udvikling og skoleprojekter som løfter både erhvervslivet og det omkringliggende lokalsamfund. Det skal vi da fortælle vidt og bredt.

 

Det er gratis at deltage

Du kan deltage på mange måder, men det er gratis. Det kan være alene eller sammen med andre.


Du kan deltage som debattør eller lægge billet ind på en gratis stand, hvor du kan møde
deltagerne i øjenhøjde. Du kan tilmelde dig og booke en stand gratis direkte fra Folkemøde Sorøs hjemmeside.


Inspirationsmøder

Der afholdes to inspirationsmøder i august, hvor du kan komme med input og møde andre, der er interesseret i at deltage i folkemødet i Sorø. Inspirationsmøderne skal ses som en mulighed for at netværke og måske finde samarbejdspartnere, du kan dele en stand med. Du kan også få inspiration til, hvad du kan gøre med din stand og hvilke budskaber, der egner sig til Folkemøde Sorø.


Inspirationsmøderne afholdes:
Tirsdag d. 11. august kl. 15.30-17.30 i Dianalund Borgerhus, lok. 3
Onsdag d. 12. august kl. 19.00-21.00 på Sorø Privatskole, gymnastiksalen.
Tilmeld din virksomhed - vi ses!

Meld dig til inspirationsmøde og læs mere på hjemmesiden for Folkemøde Sorø.