Erhvervsnetværk

Sorø Erhverv faciliterer en række erhvervsfaglige netværk, som er åbne for alle kommunens virksomheder og gratis at deltage i.

Netværk for soloselvstændige:

For virksomheder med op til to ansatte. Netværket er delt op i tre grupper med 10-12 i hver. Grupperne er ikke opdelt efter brancher og fag og mødes typisk én gang i måneden fra morgenstunden af en varighed på mellem 1,5 og 2 timer.

 

Industrinetværk:

Har pt. deltagelse af 10 virksomheder, som arbejder inden for industrien. Netværket mødes ca. 6 gange årligt.

 

Oplevelsesøkonomisk netværk:

Dækker alt inden for oplevelsesøkonomi og turisme. Ca. 25 virksomheder er med i netværket, som mødes ca. 6 gange årligt.

 

Elev- og lærlingenetværket:

Afholder sociale arrangementer for elever og lærlinge i Sorø Kommune. Netværket har en arbejdsgruppe bestående af lokale virksomhedsejere og -ledere, der planlægger og afholder arrangementerne, som er for alle elever og lærlinge i kommunen. Man forpligter sig som virksomhed altså ikke til noget, men kan tilmelde sine elever eller lærlinge fra gang til gang. Det er muligt at komme med i arbejdsgruppen. Du kan læse mere om netværket her.

 

NYT netværk for alle, som arbejder med og bruger naturen som ramme for rehabilitering, undervisning og sundhedsfremme.

  

Det er, som alt andet hos Sorø Erhverv, gratis at deltage i vores netværk. Hvis du vil vide mere om de enkelte netværk, så kontakt os gerne på erhverv@soroe.dk.