Erhvervsnetværk

Sorø Erhverv faciliterer en række erhvervsfaglige netværk, som er åbne for alle kommunens virksomheder og gratis at deltage i.

Netværk for soloselvstændige:

For virksomheder med op til to ansatte. Netværket er delt op i tre grupper med 10-12 i hver. Grupperne er ikke opdelt efter brancher og fag og mødes typisk én gang i måneden fra morgenstunden af en varighed på mellem 1,5 og 2 timer.

 

Industrinetværk:

Har pt. deltagelse af 10 virksomheder, som arbejder inden for industrien. Netværket mødes ca. 6 gange årligt.

 

Oplevelsesøkonomisk netværk:

Dækker alt inden for oplevelsesøkonomi og turisme. Ca. 25 virksomheder er med i netværket, som mødes ca. 6 gange årligt.

 

Elev- og lærlingenetværket:

Afholder sociale arrangementer for elever og lærlinge i Sorø Kommune. Netværket har en arbejdsgruppe bestående af lokale virksomhedsejere og -ledere, der planlægger og afholder arrangementerne, som er for alle elever og lærlinge i kommunen. Man forpligter sig som virksomhed altså ikke til noget, men kan tilmelde sine elever eller lærlinge fra gang til gang. Det er muligt at komme med i arbejdsgruppen. Du kan læse mere om netværket her.

 

Det er, som alt andet hos Sorø Erhverv, gratis at deltage i vores netværk. Hvis du vil vide mere om de enkelte netværk, så kontakt os gerne på erhverv@soroe.dk.