Elektronisk udbudsværktøj

I Sorø Kommune benytter vi os af et elektronisk udbudsværktøj, så i stedet for, at du som tilbudsgiver skal rekvirere eller downloade udbudsbetingelserne, så opretter vi hele udbuddet i programmet EU-Supply.

EU-Supply er et elektronisk udbudsværktøj, som gør det muligt at gennemføre hele udbudsprocessen elektronisk, og udbudsmaterialet er kun tilgængeligt på EU-Supply.

Brug af EU-Supply 

For at få adgang til værktøjet skal du registreres - ellers kan du ikke læse udbudsmaterialet. Du registrerer dig på EU-Supply.

 

Når du har indsendt din registrering, modtager du en mail med brugernavn og password til systemet, og derefter har du adgang til udbudsmaterialet.

Læs evt. vejledningen til brug af EU-Supply.

Du skal have installeret tilføjelsesprogrammet ActiveX på din computer for at kunne afsende tilbud.

Antivirus og andre sikkerhedsprogrammer  

Når du afsender dit tilbud, så sørg for, at sikkerhedsprogrammerne er slået fra, da de kan skabe problemer i forbindelse med afsendelsen. Husk at aktivere programmerne igen efter afsendelse.

Du vil modtage information fra noreply@eu-supply.com, så det er en god ide at sikre, at den ikke er på dit mailprograms liste over uønskede afsendere.

Test af værktøjet

Sørg altid for at være i god tid med tilbudsgivningen - især første gang du bruger EU-Supply.

For at sikre, at det hele fungerer og du modtager mails, som du skal, så kan du sende en test på tilbuddet, inden du afgiver det endelige tilbud. Det først fremsendte tilbud bliver automatisk overskrevet af andre tilbud som sendes efterfølgende.  

Som tilbudsgiver kan du på den måde få identificeret, om der er problemer i forbindelse med fremsendelse og herefter få rettet eventuelle fejl.

Du kan ikke sende dit tilbud efter tilbudsfristens udløb, og vi har ingen mulighed har for at give dispensation. Det er en sikkerhed for alle tilbudsgivere om, at der ikke optages tilbud efter fristens udløb.

Kontakt

Team Indkøb

Tlf.: 57 87 60 00
indkob@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-tors: 8.00-15.30
Fre: 8.00-13.30
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø