EmpowR (tidl. PigeLiv)

Føler du dig f.eks. nogle gange alene? Det er en helt naturlig følelse, men det er ikke rart og det gør ekstra ondt, når man føler, at ingen forstår en. Derfor er det så vigtigt at tale sammen. Men det er lettere sagt end gjort og derfor tilbyder vi EmpowR samtalegrupper for piger i 7.- 9. klasse, der sommetider har det svært og synes, at det hele er lidt uoverskueligt.

I grupperne laver vi øvelser og taler om alle mulige emner. Deltagerne kan selv komme med forslag til, hvad der skal tales om. Det kan være emner som krop, præstation, sociale medier, veninder, følelser, tanker, selvværd, selvtillid, identitet, venner, familie, stress og fremtid.

  • Vi mødes fast en gang om ugen i ti uger. Hver gang er vi sammen i to timer, hvor vi både taler, griner, hygger, spiser snacks og laver øvelser.
  • Grupperne ledes af to gruppeledere, der er frivillige unge kvinder fra GirlTalk. Ofte er det unge kvinder, der studerer på en relevant videregående uddannelse og som kan huske, hvor svært det er at være ung i dag. Gruppelederne uddannes, oplæres og får løbende supervision.
  • Før du kan deltage, er der en forsamtale med en af dine forældre, så vi er sikre på, at EmpowR er noget for dig. Her vil du møde dine gruppeledere.
  • Retningslinjer for fremmøde på Sorø Sundhedscenter - læs venligst her
Tilmelding

Du kan selv tilmelde dig ved at klikke her EmpowR tilmeldingslink

Yderligere oplysninger kan du få ved at kontakte koordinator Pia Knudsen, tlf.: 21 55 61 17 eller sende en mail til sundhedscenter@soroe.dk

Kontakt

Social og SundhedSorø Sundhedscenter

Tlf.: 57 87 71 40
sundhedscenter@soroe.dk 
ÅbningstiderTelefontid: Man-fre: 8.00-12.00
AdresseDr. Kaarsbergsvej 5
4180 Sorø